News

Exclusiv. Prima reacție oficială după ce un bărbat a murit, lovit de tren, în zona Gării de Nord. Update

Un bărbat a decedat, după ce a fost lovit de tren, vineri, la intrarea în Gara de Nord. Tragedia a fost confirmată de reprezentanții CFR, în exclusivitate pentru FANATIK.
02.07.2021 | 22:11
Exclusiv Prima reactie oficiala dupa ce un barbat a murit lovit de tren in zona Garii de Nord  Update
Bărbat lovit de tren în zona Gării Basarab foto: Mediafax Foto/Andreea Alexandru
ADVERTISEMENT
02-07-2021
20:33

Bărbatul a decedat în urma incidentului

FANATIK a discutat cu un alt reprezentant CFR, care a confirmat că bărbatul a decedat în urma impactului. Întârzierile cauzate de tragedia din Capitală au dus la un număr mare de apeluri din partea călătorilor, care au încercat să afle informații tot de la Biroul Relații cu Publicul.

“Bărbatul în cauză a murit. Au fost întârzieri ale trenurilor din această cauză”, a spus un reprezentant al Gării pentru FANATIK.

02-07-2021
20:02

Prima reacție oficială după incidentul din Gara de Nord

FANATIK a luat legătura cu angajații CFR prin intermediul numărului de telefon al Biroului Relaţii cu Publicul pentru a obține mai multe detalii despre incident, iar un reprezentant ne-a oferit informații despre desfășurarea evenimentelor.

“Până a venit Procuratura și Poliția a mai durat… s-a întâmplat la intrarea în Gara de Nord. Din cauza aceasta s-au întârziat trenurile”, ne-a declarat un reprezentant al Gării Basarab, pentru FANATIK.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani s-a aruncat în fața unui tren, în zona Gării de Nord, informează Antena 3.

Trenul în cauză este R7001, iar circulația feroviară a fost perturbată de incident, momentan neexistând mai multe informații despre starea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Un bărbat s-a aruncat în fața unui tren în Capitală

O persoană în vârstă de 41 de ani s-a aruncat în fața unui tren în zona Gării Basarab. Despre starea acestuia nu se cunosc momentan mai multe detalii.

Un reprezentant al gării Basarab a explicat că a trecut ceva timp până când autoritățile au ajuns la fața locului, fapt care a dus la întârzieri ale trenurilor și i-a nemulțumit pe călători.

ADVERTISEMENT

Primul incident major în Gara de Nord în ultimii doi ani

În luna februarie a anului 2019 a avut loc un incident similar în apropierea Gării de Nord. Un bărbat s-a sinucis aruncându-se în fața unui tren, în zona Gării Băneasa. Trenul respectiv circula pe ruta București – Constanța, iar incidentul a afectat semnificativ circulația feroviară.

Mecanicul de locomotivă din acel tren a spus că o persoană de sex masculin s-a aruncat în fața trenului IR 1587, în zona dintre stațiile București Nord și București Băneasa, aproape de halta Pajura.

ADVERTISEMENT

În 2020, un alt bărbat care avea în jur de 70 de ani s-a sinucis aruncându-se în fața unui tren marfar, în Gara Buftea, motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest fiind necunoscute.