News

Bărbat mort în timp ce demola o casă. Un perete s-a prăbuşit peste el

Un bărbat din județul Argeș a murit în timp ce demola o casă. A fost găsit sub dărâmături, după ce un perete s-a prăbușit peste el.
26.05.2023 | 17:25
Barbat mort in timp ce demola o casa Un perete sa prabusit peste el
Bărbat mort in timp ce demola o casă. Un perete s-a prăbuşit peste el. Colaj Fantik.ro Sursa foto: Anchetaonline.ro/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Eveniment tragic, vineri, într-o localitate din județul Argeș, acolo unde un bărbat a sfârșit într-un mod șocant, în timp ce demola o casă bătrânească. Un perete s-a prăbușit peste el.

Un bărbat din Argeș a murit în timp ce demola o casă

Tragedia a avut loc vineri în comuna Hârsești, pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș fiind anunțați că o persoană a fost surprinsă de un zid din pământ al unei case. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că este vorba despre un bărbat.

ADVERTISEMENT

Omul, în vârstă de 65 de ani, cumpărase recent casa bătrânească pe care voia să o dărâme pentru a construi o locuință nouă, în care plănuia să stea împreună cu soția lui. El s-a apucat singur să lucreze la ea și să dărâme bucată cu bucată, notează anchetaonline.ro.

A fost găsit de soție sub dărâmături

Astăzi, un perete s-a prăbușit peste el, omul fiind prins, sub dărâmăruri, de la brâu în jos. Din câte se pare, în momentul producerii incidentului, nu se aflau persoane în preajmă, astfel el ar fi fost găsit după un timp de către soția sa.

ADVERTISEMENT

Femeia este cea care a sunat la 112 și a spus că argeșeanul a fost prins sub dărâmăturile casei. Din nefericire, echipajul medical l-a găsit pe acesta în stare de inconștiență, fiind nevoie să fie făcute manevre de resuscitare.

Conform sursei citate, din cauză că a pierdut foarte mult sânge, bărbatul nu a putut fi salvat, deși medicii au încercat, vreme de aproximativ o oră, să îl readucă la viață. În cele din urmă, argeșeanul a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT

„A fost vorba despre un perete care a căzut peste o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 65 de ani, în timpul în care acesta încerca să dărâme o construcție.

Localnicii au reușit să îndepărteze din dărâmăturile care căzuseră peste victimă, iar pompierii l-au extras și au început manevrele de resuscitare, care au fost continuate de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.
Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Timișoara, găsit mort la marginea unui drum

Un alt bărbat a fost găsit mort, în Timișoara, la marginea unui drum. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, iar anchetatorii au aflat că acesta a fost victima unui accident rutier.

Se pare că un șofer l-a lovit cu mașina și a fugit de la fața locului. Ulterior, conducătorul auto, un bărbat de 31 de ani a fost identifcat de oamenii legii, fiind cercetat pentru „săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului”.

ADVERTISEMENT
Tags: