News

Un bărbat din a murit sfâșiat de câini. Trupul său a fost găsit la marginea unui sat din Botoșani

Un bărbat din Botoșani a fost găsit mort la marginea satului Broscăuți, iar anchetatorii sunt de părere că decesul a survenit în urma rănilor suferite după ce a fost atacat de o haită de câini.
19.01.2022 | 18:44
Un barbat din a murit sfasiat de caini Trupul sau a fost gasit la marginea unui sat din Botosani
Bărbatul de 54 de ani a fost atacat de o haită de câini înainte de a muri. Credit foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Tragedie la marginea satului Broscăuți, județul Botoșani, acolo unde în cursul zilei de marți locuitorii au găsit cadavrul unui bărbat. Ancheta desfășurată de polițiști indică faptul că decesul ar fi avut loc în cursul nopții.

Din investigațiile realizate de oamenii legii a rezultat că bărbatul decedat avea 54 de ani. Hainele victimei erau sfâșiate, iar corpul era plin de mușcături de către câini, notează BotoșaniNews.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii sunt de părere că bărbatul traversa un teren agricol de la marginea satului Broscăuți când a fost înconjurat și atacat de o haită de câini. Ulterior, el ar fi încercat să fugă și s-a împiedicat.

Din cauza căderii, bărbatul a suferi o fractură deschisă în două puncte. Așa că nu a mai putut să ajungă la casele din apropiere și a rămas pe câmp.

ADVERTISEMENT

Rănile pe care le-a suferit în urma mușcăturilor de câine și a căderii au dus la o hemoragie puternică care, alături de temperaturile scăzute, au dus la moartea bărbatului de 54 de ani.

Trupul victimei a fost ridicat de oamenii legii și dus la Institutul de Medicină Legală pentru realizarea unei necropsii complete. De asemenea, în cazul acestui deces a fost deschis un caz penal.

ADVERTISEMENT

Facem cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul“, a declarat Delia Nenișcu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

O tragedie care se tot repetă

În ultimii ani au fost înregistrate mai multe atacuri ale câinilor asupra oamenilor și chiar decese din această cauză. În multe dintre aceste cazuri, haitele de câini vagabonzi și sălbăticiți sunt cele care produc astfel de tragedii.

ADVERTISEMENT

Una dintre aceste tragedii a avut loc în luna decembrie a anului trecut și a dus la moartea violentă a unui copil de șase ani din comuna Albești, județul Constanța. Micuțul a fost atacat de mai mulți câini, iar medicii nu au mai putut să-l salveze.

Un caz la fel de tragic, dar care a implicat un câine de curte a avut loc în luna noiembrie în Vâlcea. De data aceasta, victima a fost o femeia de 75 de ani, care a fost atacată de câinele unui vecin.

În luna iulie a anului 2021, o femeie din Giurgiu și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată de doi câini de luptă. Aceasta avea 77 de ani, iar cele două patrupede ar fi aparținut chiar fiului ei.

ADVERTISEMENT