News
notix pixel id

Un bărbat din Olt a încercat să se sinucidă în direct, pe Facebook. A fost salvat la timp de poliție

Gest șocant al unui bărbat în vârstă de 50 de ani, din Olt. A încercat să se sinucidă în timp ce transmitea un live, pe facebook. Din fericire, poliția l-a salvat la timp.
01.12.2021 | 23:36
Un bărbat din Olt a încercat să se sinucidă în direct, pe Facebook. A fost salvat la timp de poliție
Poliția a salvat un bărbat din Olt care a vrut sa se sinucidă, live, pe facebook. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bărbatul, originar din comuna Nicolae Titulescu, din județul Olt, a încearcă să-și ia viața prin spânzurare, într-un live, pe care-l transmitea pe facebook.

Totul se întâmpla în seara de 1 Decembrie, în jurul orei 18:00, iar în urma unui apel la 112 cu privire la fapta individului, poliția s-a deplasat la fața locului și l-a oprit din a se sinucide.

Mesajul de adio al bărbatului

Un om al legii a fost nevoit să sară gardul locuinței bărbatului. Polițistul și-a dus misiunea la bun sfârșit cu ajutorul altor doi vecini.

ADVERTISEMENT
Barbat din Olt, oprit de politie de la sinucidere
Barbat din Olt, oprit de politie de la sinucidere. Sursa foto: Gazeta Oltului

 

”Agentul şef principal Comanac Daniel a escaladat gardul şi a pătruns în încăperea unde bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor.

Cu sprijinul a doi cetăţeni, care au sărit în ajutor, acesta a reuşit să-l salveze”, au comunicat reprezentanții IPJ Olt, citați de presa locală Gazeta Oltului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul trecea printr-o depresie. A fost dus la un spital de psihiatrie

Polițistul i-a luat ștreangul de la gât bărbatului, care locuia singur și, din spusele celor care i-au urmărit live-ul, trecea printr-o depresie.

Mai mult, individul își pregătise și câteva rânduri scrise: ”Bă, îmi pare rău!”. În urma faptei sale, bărbatul a fost preluat de Ambulanţa Olt și transportat la un spital de psihiatrie pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

ADVERTISEMENT

”La data de 01 decembrie a.c., la ora 18:17, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Nicolae Titulescu, încearcă să se sinucidă prin spânzurare, în direct, pe o reţea de socializare.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie din cadrul  Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Perieţi, care au identificat locuinţa bărbatului.

ADVERTISEMENT

Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt felicită intervenţia colegilor noştrii,  Agent şef de poliţie Comănac Daniel – şeful Postului de Poliţie Nicolae Titulescu şi Agent şef Iacob Alin – ajutor şef post al Postului de Poliţie Şerbăneşti, care au dat dovadă de promptitudine şi profesionalism pentru salvarea unei vieţi omeneşti“, mai spun colegii poliţiştilor”, au mai informat reprezentanții IPJ Olt.

Unde pot apela cei vor să-și pună capăt zilelor

În țară există un serviciu pus la dispoziție de autorități persoanelor care doresc să se sinucidă. Acestea pot apela la Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului, la numărul 0800 801 200.

ADVERTISEMENT

”Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară ne puteţi contacta în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică,  între 19:00 – 07:00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin email în formatul 24/7 la sos@antisuicid.ro”, potrivit Alianţei Române de Prevenţie a Suicidului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri