News

Bărbat snopit în bătaie după ce amanta sa a făcut un accident. Soțul femeii a ajuns înainte poliției

Un bărbat din Vâlcea a fost snopit în bătaie de soțul amantei, după ce femeia a făcut un accident, iar soțul femeii a ajuns la fața locului înainte polițiștilor
27.08.2022 | 15:37
Barbat snopit in bataie dupa ce amanta sa a facut un accident Sotul femeii a ajuns inainte politiei
Bărbat bătut de soțul amantei cu care se afla în mașină. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Vâlcea a fost bătut de soțul amantei după ce femeia, care se afla la volan, a făcut un accident, iar soțul înșelat a ajuns la fața locului înaintea polițiștilor.

Bărbat bătut și filmat de soțul amantei

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona satului Izvoru Rece din comuna vâlceană Vaideeni.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se afla în mașină alături de amanta sa, care conducea autoturismul, iar, într-un moment de neatenție, femeia a pierdut controlul volanului iar mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat.

Cei doi au scăpat cu răni ușoare, însă la fața locului soțul femeii a ajuns înaintea polițiștilor. Acesta i-a prins în flagrant pe cei doi și l-a snopit în bătaie pe amantul soției sale.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta l-a și filmat în timp ce era la pământ, plin de sânge, lovindu-l în continuare cu pumnii și picioarele.

O filmare a incidentului a fost postată de pagina de Facebook ZiuaOnlineSb, iar în clip, o persoană lovește repetat cu un obiect un bărbat întins la pământ.

ADVERTISEMENT

Poliția a deschis două dosare penale

În acest caz, Poliția Vâlcea a transmis că a deschis două dosare penale, unul pentru vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului, și un altul, pentru infracțiunea de lovire și alte violențe, în urma altercației dintre soțul femeii și amantul acesteia.

„Din verificările efectuate a rezultat faptul că o femeie de 34 de ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a pasagerului dreapta față, ambii fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Totodată, la locul accidentului a avut loc o altercație între mai multe persoane. A fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul IGP Vâlcea.

ADVERTISEMENT
Tags: