News

Bărbat spânzurat de un copac în Teleorman! Motivul pentru care și-a pus capăt zilelor

28.10.2020 | 09:23
Barbat spanzurat de un copac in Teleorman Motivul pentru care sia pus capat zilelor
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 41 de ani a fost găsit miercuri dimineață spânzurat de un copac la marginea comunei Scrioaștea, județul Teleorman. Cu mai puțin de 24 de ore înainte, pe numele său era întocmit dosar penal pentru violență în familie.

Potrivit unor surse citate de cronicadeteleorman.ro, după ce și-a agresat fizic soția care îl înștiințase că dorește să divorțeze, acesta a mers într-o vie pentru a-și pune capăt zilelor. Apropiații susțin că propriul tată a recurs la același gest cu ani în urmă, când el era copil.

ADVERTISEMENT

La ora redactării știrii, organele abilitate se află la fața locului și urmează să stabilească împrejurările în care a survenit decesul. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Un bărbat din Teleorman s-a spânzurat după cearta cu soția

La data de 27.10.2020, Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost găsită atârnând într-un copac, în stare de inconștiență, la marginea localității Scrioaștea.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au identificat persoana decedată, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Scrioaștea, în prezent efectuându-se cercetări pentru clarificarea situației de fapt și stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman”, a declarat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Și-a pus capăt zilelor înainte să afle dacă este infectat cu COVID

În altă ordine de idei, un tânăr de 35 de ani a fost găsit spânzurat în salonul în care era internat de doar câteva ore, cu simptome specifice noului coronavirus. Și-a pus capăt zilelor înainte să afle rezultatul testului.

ADVERTISEMENT

Potrivit autorităților, primele cercetări indică faptul că bărbatul din comuna Măceșu de Jos, județul Dolj, s-a spânzurat cu o curea de gratiile unui geam. Totul s-a petrecut într-un salon izolat al Spitalului de Psihiatrie, unde acesta fusese transferat de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, ca urmare a comportamentului violent.

Acesta fusese internat astăzi, ca urmare a unui apel 112 efectuat de un cetățean care l-a observat căzut pe carosabil.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost izolat ca urmare a comportamentului agresiv, pe fondul consumului de alcool”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

ADVERTISEMENT