News

Bărbat spulberat pe trecerea de pietoni, în Iași. Cine este cel care l-a lovit

Pieton spulberat pe trecere de un bolid de lux, în Iași
27.09.2021 | 20:38
Barbat spulberat pe trecerea de pietoni in Iasi Cine este cel care la lovit
Bărbat spulberat pe trecerea de pietoni, în Iași. Cine este cel care l-a lovit. Foto: Colaj Fanatik / Ziarul de Iași
ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de 19 ani a spulberat un pieton chiar pe trecere. Accidentul a avut loc în Iași, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Bărbat ucis pe trecerea de pietoni. El a murit pe loc în urma impactului

Victima era un bărbat în vârstă de 58 de ani, care a murit pe loc în urma impactului. Martorii au declarat că tânărul gonea cu peste 150 de kilomteri pe oră, iar pietonul nu a mai avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Vinovat este un adolescent care conducea o mașină de lux, marca Audi. Este vorba, mai precis, de un Audi Q8, a informat BZI.

În acest caz continuă cercetările și a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul bărbatului ucis în urma acestui accident rutier a fost transportat la medicină legală, pentru a-i fi efectuată necropsia.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui pieton. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

ADVERTISEMENT

Tânărul vinovat a fost reținut de polițiști

Oamenii legii au decis să îl rețină pentru 24 de ore pe tânărul în vârstă de 19 ani, despre care se spune că ar fi un băiat de bani gata din Iași. Mașina cu care a ucis un om ar fi fost pe numele firmei deținute de părinții săi, scrie Ziarul de Iași.

De asemenea, polițiștii au mai transmis și faptul că șoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, iar rezultatul alcooltestului a fost negativ.

ADVERTISEMENT

„La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani cercetat pentru ucidere din culpă.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 25 spre 26 septembrie a.c., acesta ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iași și ar fi accidentat mortal un bărbat de 58 de ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă”, au transmis autoritățile.

Conform sursei citate anterior, unii martori spun că bărbatul ar fi vrut să își ia propria viața, fiindcă soția sa ar fi decedat.

ADVERTISEMENT
Tags: