News

Bărbat spulberat pe o trecere de pietoni din București. Impactul frontal l-a aruncat la peste 50 de metri

Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni de pe șoseaua Mihai Bravu. Bărbatul accidentat s-a ales cu răni grave și a avut nevoie de îngrijiri medicale.
23.01.2022 | 10:35
Barbat spulberat pe o trecere de pietoni din Bucuresti Impactul frontal la aruncat la peste 50 de metri
Bărbatul de 50 de ani a fost aruncat la 50 de metri de impactul cu mașina. Credit foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc sâmbătă seară, 22 ianuarie, pe o trecere de pe șoseaua Mihai Bravu din București. Victima acestui incident, un bărbat, a fost proiectat de forța impactului la aproximativ 50 de metri, notează Observator.

După cum explică martorii care au asistat la acest accident, zona este destul de periculoasă pentru pietoni. Ei explică că în această parte a Bucureștiului conducătorii auto se deplasează cu viteze foarte mari.

ADVERTISEMENT

“Conducătorul unui autovehicul care circula pe șoseaua Mihai Bravu dinspre Piaţa Hurmuzachi către strada Vatra Luminoasă, a surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentului de circulaţie a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Claudiu Costea.

Impactul a avut loc atunci când victima, un bărbat de 30 de ani, traversa în mod regulamentar pe trecerea de pietoni. El a fost luat pe capota mașinii și, ulterior, proiectat la o distanță de 50 de metri.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de Brigadă Rutieră, șoferul mașinii care a produs accidentul a suflat în alcooltest, dar rezultatul a fost negativ.

Rănile suferite de către bărbat au fost deosebit de grave. Echipajul SMURD care a sosit la fața locului a decis că este necesară închiderea pe loc a rănilor înainte de transportarea acestuia la spital pentru a primi toate îngrijirile medicale de care are nevoie.

ADVERTISEMENT

Un accident similar s-a produs în Fetești

În acest weekend s-a mai produs un accident pe o trecere de pietoni, de data aceasta în Fetești. De data aceasta, victimele au fost doi copii cu vârste de 6 și 16 ani.

După cum se vede din imaginile care au ajuns pe internet, cei doi copii au fost loviți în plin când traversau o trecere de pietoni de o mașină care se deplasa cu viteză.

ADVERTISEMENT

În acest caz, câțiva oameni ai legii erau în apropiere și s-au grăbit să evalueze situația. Atunci când au ajuns echipajele de ambulanță la fața locului, a fost decisă transportarea celor doi copii la Spitalul din Fetești.

Medicii au stabilit că cei doi copii au suferit răni grave, mai exact traumatisme cranio-faciale și o fractură la nivelul tibiei, în cazul micuțului de șase ani.

Ulterior, specialiștii de la Spitalul din Fetești au decis transferul celor doi copii la Spitalul Clinic de Urgență din Constanța. Ultimele informații din acest caz arată că starea lor s-a stabilizat.

ADVERTISEMENT