News

Bărbat supărat pe salvamarii care l-au salvat de la înec că nu l-au lăsat să-și termine baia

Salvamarii din Costinești s-au trezit că li se aduc reproșuri din partea unui bărbat pe care l-au salvat de la înec, acesta fiind nemulțumit că nu a fost lăsat să-și termine baia.
08.08.2021 | 15:42
Bărbat supărat pe salvamarii care l-au salvat de la înec că nu l-au lăsat să-și termine baia
Bărbat revoltat că salvamarii nu l-au lăsat să-și termine baia/ Sursă foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat a stat ore în șir pe plaja din Costinești, timp în care a băut, iar la un moment dat, a intrat în apă ca să se răcorească. Baia era să îi aducă sfârșitul, dacă nu era observat la vreme de către salvamari, relatează antena3.ro.

Statul în soare și alcoolul i-a diminuat bărbatului capacitatea de reacție, iar curenții l-au purtat câțiva metri în larg, fiind la un pas să se înece.

Salvamarii l-au văzut încă de când a intrat în mare, iar când a devenit evident că bărbatul nu se mai poate ține la suprafață, au intervenit și l-au scos la mal.

ADVERTISEMENT

Au trebuit să treacă câteva minute până când bărbatul  și-a revenit, iar salvamarii l-au pus pe un scan lângă postul lor din Costinești să-l țină sub supraveghere. Numai că în loc de mulțumiri, salvamarii au avut parte de reproșuri pentru că nu l-au lăsat să-și termină baia.

Mai mult, i-a trimis pe salvatorii săi să-i aducă pălăria. După ce și-a acoperit capul a devenit mai conciliant și chiar a început să le dea sfaturi salvamarilor.

ADVERTISEMENT

Ascultă la mine! În dreapta, cum te duci, e o groapă. E apă mare încolo”, le-a spus acesta salvamarilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri