News

Cumnatul bărbatului ucis cu pietre în Bolintin Vale vrea dreptate: ”Poliţia nu a luat legătura cu noi. Trei dintre agresori sunt încă în libertate”

Bărbatul ucis cu pietre în Bolintin Vale era tată a doi copii, a mărturisit cumnatul său, care  vrea dreptate. Tot acesta a punctat neimplicarea poliției și a detaliat cum s-a produs crima.
13.01.2022 | 07:54
Cumnatul barbatului ucis cu pietre in Bolintin Vale vrea dreptate Politia nu a luat legatura cu noi Trei dintre agresori sunt inca in libertate
Noi detalii despre bărbatul ucis cu pietre în Bolintin Vale. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Continuă revolta oamenilor din Bolintin Vale, care s-au adunat miercuri seară în fața primăriei locale și au ieșit în stradă pentru a cere alungarea romilor care au omorât cu pietre un șofer de microbuz.

Cumnatul victimei a făcut mărturisiri despre cum a avut loc tragedia, ce a lăsat doi copii fără tată: o fetiță de 5 ani și un băiat de 12 ani.

ADVERTISEMENT

Rezumatul crimei din Bolintin Vale

Potrivit spuselor bărbatului, cumnatul lui a fost agresat după ce s-a întors acasă, de la mama sa. În calea lui au apărut, la un moment dat, patru persoane de etnie romă. Acestea s-au pus în fața microbuzului și l-au oprit.

Ulterior, s-au urcat în autovehicul, întrebând de un copil și o femeie și devenind violenți: l-au înjurat pe șofer și au aruncat cu bere în el. La întreaga scenă au asistat soția decedatului și fratele acestuia.

ADVERTISEMENT

”Cumnatul meu executa curse pe traseul Bolintin Vale Bucureşti. A fost agresat de un grup de patru persoane de etnie romă, printre care se afla şi o femeie. Cei 4 s-au pus în faţa microbuzului şi l-au oprit. Cumnatul meu era în maşină cu fratele său şi soţia sa, iar aceştia au urcat în maşină spunând că ei caută un copil şi o femeie.

El nu executa cursa, atunci se întorcea acasă de la mama sa. Atunci, cei patru au început să-l înjure şi să arunce cu bere în el. Erau în stare de ebrietate. Până la urmă a reuşit să îi dea jos din maşină şi ei au început să dea cu pumnii şi cu picioarele în mașina”, a spus cumnatului șoferului de microbuz, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Trei agresori încă se află în libertate

Văzându-și cauciul spart al microbuzului, victima a oprit din nou mașina, după ce i-a dat jos inițial pe romi și pornise mai departe, iar aceștia au început să dea cu pumnii și picioarele în autovehicul.

De data aceasta, însă, a decis și să-i prindă pe romii care i-au stricat microbuzul, însă nu a reușit și s-a ales, iată, cu moartea. Ar exista și filmări de la întreg incidentul, iar poliția ar închide ochii. Momentan, doar cel care a aruncat cu piatra a fost reținut de poliție, ceilalți 3 agresori bucurându-se încă de libertate.

ADVERTISEMENT

”Bărbatul a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost bătut cu pietre. Ulterior a constatat că are cauciucul spart şi a oprit din nou. Când a oprit, cei 4 au fugit şi el a plecat după ei. Nu ştiu la ce s-a gândit poate a crezut că poate prinde pe unul din ei să-l ducă la poliţie.

A alergat după ei şi după ce s-a oprit au început să-l agreseze şi să-l bată. Unul din ei a luat o pavelă şi i-a dat în cap. Atunci a picat secerat. Am înțeles că există filmările, dar nu vor să le facă publice. Poliţia nu a luat legătura cu noi.

A doua zi am făcut eu rost de un număr şi i-am sunat eu. Din câte am înțeles cineva ar fi sunat, dar au ajuns foarte târziu. Alarma a fost dată de un nepot care a găsit microbuzul pe stradă fără el şi ulterior l-a găsit într-o baltă de sânge.

Trei dintre agresori se află în libertate. Doar cel care a dat cu piatra a fost reţinut. Cumnatul meu era foarte liniștit. Toată lumea îl cunoștea şi îl iubea. Agresorii sunt niște parveniți. Cumnatul meu a murit aseară. Are o fetită de 5 ani şi un băiat de 12 ani”, a mai povestit cumnatul șoferului ucis.

Protestatarii au mai mărturisit miercuri seară că romii din Bolintin Vale ar locui ilegal în localitate și că supraviețuiesc doar din furt, provocându-le mereu probleme. Crima s-a produs, mai exact, pe data de 9 ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT