Bărbat ucis de un stâlp de iluminat ce a căzut peste mașina în care se afla

Adrian Ilie   
în HotNews
14/07/2020, 16:33
Bărbat ucis de un stâlp de iluminat ce a căzut peste mașina în care se afla
Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă/ Sursa foto - hepta.ro

Un bărbat de 31 de ani a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un stâlp de electricitate care s-a prăvălit la pământ. Stâlpul fusese lovit de o altă mașină, o autoutilitară al cărui șofer este acum cercetat penal, scrie Newsweek.

Incidentul a avut loc în localitatea Cristur, pe drumul care leagă orașele Deva și Hunedoara.

La intersecția dintre un drum județean și unul comunal, o autoutilitară a intrat în derapaj din cauza vitezei excesive, iar după frânare, remorca a lovit un stâlp de iluminat de pe partea dreaptă a sensului de mers.

Șoferul autoutilitarei, cercetat penal pentru ucidere din culpă

Din cauza impactului, stâlpul de electricitate s-a prăbușit peste mașina în care se afla bărbatul de 31 de ani. Acesta oprise pentru a da prioritate autoutilitarei.

În urma acestui accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Cristur. În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Hunedoara.

În zona în care a avut loc accidentul, traficul a fost restricționat pe o bandă de mers pe durata intervenției echipelor de prim-ajutor și a cercetărilor polițiștilor.

Închide ×