News

Un bărbat și-a ucis în bătaie fiica vitregă de numai 2 ani! Cum a încercat mama copilei să ascundă fapta

25.08.2019 | 17:00
Un barbat sia ucis in bataie fiica vitrega de numai 2 ani Cum a incercat mama copilei sa ascunda fapta

Un bărbat din Merișani, județul Argeș, a fost arestat după ce și-a omorât în bătaie fiica vitregă de numai doi ani. Bărbatul este vecin cu huliganii care în urmă cu două luni au ucis în bătaie un om în trafic. Interesant este că mama fetiței a încercat să îl acopere pe cel care i-a omorât fiica, după ce cei doi concubini au mințit autoritățile și au spus că fata a murit înecată în propria vomă.

Un bărbat din Merișani și-a ucis în bătaie fiica vitregă de 2 ani

Magistrații Tribunalului Argeș au dispus pe 23 august arestarea preventivă a lui Florin Cîrstea, în vârstă de 21 de ani, din satul Malu Vânat. Acesta este acuzat că și-ar fi omorât în bătaie fetița vitregă de nuami 2 ani. Asta chiar dacă inițial el cu mama fetiței au declarat că fetița a murit înecată în propria vomă. Necropsia a arătat însă că micuța avea capul spart și mai multe coaste rupte.

Astfel, surse judiciare au declarat pentru Adevărul faptul că bărbatul a bătut cu bestialitate fetiță în timp ce mama ei era plecată la un magazin. Chiar dacă incidentul a fost produs în jurul orei 20:30, mama a chemat Ambulanța abia la ora 23:00. Medicii au preluat fetița în stop cardiorespirator, au încercat să o resusciteze, dar micuța a decedat după o jumătate de oră la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Un bărbat și-a ucis în bătaie fiica vitregă de 2 ani
Un bărbat și-a ucis în bătaie fiica vitregă de 2 ani
*foto: adevarul.ro

Autorul crimei, vecin cu criminalii din trafic de la Merișani

Culmea este că Florin Cîrstea este vecin cu Mihai și Leonard Tudoreci, frații care au șocat România pe 24 iunie, când au ucis în bătaie cu pumnii și picioarele un bărbat care dorea să aplaneze un conflict în trafic. Este vorba de Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri de 48 de ani din Curtea de Argeş decedat la spital pe 1 iulie, după ce a stat o săptămână în comă.

Satul Malu Vânat, din Merişani, de unde provin cei trei autori ai crimelor, are aproximativ 800 de locuitori, iar aproape jumătate dintre aceştia sunt de etnie romă. Satul este cunoscut şi pentru că aproape un sfert dintre locuitorii săi sunt plecaţi la cerşit în Suedia. Localitatea are o infracționalitate extrem de ridicată, nu mai puțin de un sfert din locuitorii satului având cazier, în special pentru furturi și spargeri.

Tags: