News

Cu copilul în cărucior, un bărbat din Ucraina s-a deghizat în soția lui. Încerca să treacă granița spre România

Pentru a scăpa din calea războiului, un bărbat din Ucraina s-a deghizat în soția lui și a încercat să treacă granița spre România. Nu a durat mult, însă, până să fie depistat de polițiști
14.03.2022 | 18:09
Cu copilul in carucior un barbat din Ucraina sa deghizat in sotia lui Incerca sa treaca granita spre Romania
ADVERTISEMENT

Un bărbat îmbrăcat în haine de femeie a fost reținut la granița dintre Ucraina și România. Potrivit Serviciului de Stat de Grăniceri, ucraineanul s-a deghizat în soția lui cu scopul de a fugi din calea războiului. Planul nu a decurs așa cum și-a dorit, fiindcă la scurt timp a fost depistat de oamenii legii.

Un bărbat din Ucraina s-a deghizat în soția lui pentru a fugi de război

Încă de la începutul războiului între Rusia și Ucraina, bărbații ucraineni au fost nevoiți să rămână în urmă și să își apere țara. Unii au făcut acest lucru cu mai mult curaj, alții au fost, poate, copleșiți de toată situația.

ADVERTISEMENT

Este și cazul unui bărbat care s-a deghizat în soția lui și a încercat să treacă granița spre România.

Acesta s-a îmbrăcat în femeie, și-a pus o perucă și s-a machiat, însă deghizarea pare să nu fi fost prea reușită, deoarece nu a durat mult până ca polițiștii de frontieră să îl depisteze.

ADVERTISEMENT

Nici copilul lui, pe care îl ducea într-un cărucior, nu l-a ajutat să treacă drept femeie.

Bărbatul a prezentat pașaportul soției sale, însă oamenii legii de la punctul de control din Porubne și-au dat seama imediat despre ce este vorba.

Acesta va fi tras la răspundere conform legii, deoarece a încercat să evite apelul la mobilizare. În plus, a încercat să treacă frontiera în mod ilegal.

ADVERTISEMENT

Mai mult de zece refugiați din Ucraina au încercat să traverseze ilegal granița

Autoritățile ucrainene au mai spus că, pe lângă bărbatul deghizat în femeie, alți 11 refugiați au fost reținuți de polițiștii de frontieră din Mogiliv-Podilsky, din regiunea Vinnytsia.

Aceștia au venit din diferite regiuni ale Ucrainei și au planificat să ajungă în Moldova, prin Dnister.

ADVERTISEMENT

Refugiații au fost reținuți și sunt cercetați pentru traversare ilegală sau tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat a Ucrainei.

ADVERTISEMENT