News

Bărbatul care a atacat-o pe Margherita de la Clejani, prins. Cine este şi cum arată agresorul

Margherita de la Clejani a fost atacată, miercuri seara, de un bărbat aflat pe trotinetă. După mai multe investigații, agresorul a fost prins de Poliție. Cine este acesta și cum arată.
18.08.2022 | 22:10
Barbatul care a atacato pe Margherita de la Clejani prins Cine este si cum arata agresorul
Bărbatul pe trotinetă care a atacat-o pe Margherita de la Clejani, prins. Sursa foto: colaj Fanatik / captură Știripesurse.ro
ADVERTISEMENT

Două femei au fost atacate miercuri seara în București de un bărbat care se afla pe trotinetă. Așa cum a scris și FANATIK, una dintre victime a fost Margherita de la Clejani, cea care a ajuns la spital.

Bărbatul pe trotinetă care a atacat-o pe Margherita de la Clejani, prins

După circa 24 de ore de la producerea incidentului, atacatorul a fost prins, informează Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

E vorba de un individ de 38 de ani. Acesta este din Capitală și a fost depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Joi seara, bărbatul a fost dus de oamenii legii la sediul Serviciului Investigații Criminale. El le-a spus poliţiştilor că îl cheamă Rădulescu Adrian.

ADVERTISEMENT

”În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a ajuns la urgență după atacul de miercuri seara

În urmă cu 24 de ore, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o tânără care ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

La scurt timp, altă femeie a sunat la 112 după ce a fost rănită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Margherita de la Clejani a fost una dintre victime. Fiica Clejanilor a fost rănită de individ în zona pieptului.

Tânăra a fost transportată imediat la spital, la secția urgențe. Din fericire, după un control făcut de medicii de la Spitalul Universitar din Capitală, Margherita de la Clejani a fost anunțată că rănile care i-au fost provocate de bărbatul aflat pe trotinetă nu îi pun viața în pericol, fiind minore.

De altfel, aceasta nu a rămas internată în spital, fiind externată imediat.

ADVERTISEMENT