Life

Bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Vlăduța Lupău înaintea lui Adi Rus. Abia acum artista a vorbit despre el

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Puțini știu însă un detaliu incendiar din viața sa.
26.02.2023 | 16:51
Barbatul care a ceruto in casatorie pe Vladuta Lupau inaintea lui Adi Rus Abia acum artista a vorbit despre el
Bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Vlăduța Lupău înainte de Adi Rus. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău formează un cuplu de ani buni cu Adrian Rus. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară anul trecut și se pot declara doi oameni cât se poate de împliniți. Ea este o artistă de mare succes, în timp ce el și-a construit o carieră în fotbal.

Vlăduța Lupău, dezvăluiri neașteptate înainte de relația cu Adi Rus

S-au căsătorit la finele anului 2019, iar fanii îi adoră pe amândoi, drept dovadă, comentariile, dar și reacțiile la postările pe care cuplul le mai postează din când în când. Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adi Rus? Ea cânta la un eveniment privat, iar invitat era și fotbalistul.

ADVERTISEMENT

Adi Rus nu a pierdut timpul atunci și a abordat-o pe artistă, iar mai apoi, cei doi au început să iasă împreună, să se cunoască mai bine și o frumoasă poveste de dragoste a început de aici. Asta nu înseamnă însă că doar fotbalistul și-a dorit ca Vlăduța Lupău să îi fie parteneră de viață.

Recent, artista, care obișnuiește să își țină la curent fanii cu mai tot ce se întâmplă în viața ei, a vorbit despre un eveniment cât se poate de neașteptat din viața sa. Un alt bărbat a cerut-o în căsătorie la un moment dat și nu, nu este vorba despre Adrian Rus.

ADVERTISEMENT

Cum s-a întâmplat totul și cine este bărbatul respectiv? Vlăduța Lupău povestește că a ajuns să primească mesaje zi și noapte de la un fan înfocat pe rețelele de socializare. La un moment dat, aceasta a decis să iasă cu el, însă ce a urmat apoi nu ar fi luat niciodată în calcul.

Cum a ajuns Vlăduța Lupău să fie cerută în căsătorie

La respectiva întâlnire, bărbatul a venit cu un buchet de flori, însă nu a vrut să se oprească doar aici. I-a trimis un colet vedetei, în care se afara un inel de logodnă, alături de mesajul ”Vrei să fii soția mea?”, lucru care a șocat-o de-a dreptul pe Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT

„Hai să vă zic o întâmplare. Am avut odată un fan atât de disperat… Îmi scria zi și noapte și am acceptat să mă întâlnesc cu el în centrul Clujului, să-mi dea un buchet de flori. Din momentul ăla nu m-a mai slăbit, mi-a adus inclusiv inel de logodnă.

Da, dacă vă vine să credeți, îl am acasă. L-am găsit într-un colet pe care mi l-a trimis, nu mi l-a dat așa: «Vrei să fii soția mea?» Da, am avut un fan de ăsta, cred că încă îl mai am”, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că înainte de a deveni celebră, Vlăduța Lupău ducea o viață cât se poate de simplă, după cum povestea chiar aceasta la un moment dat. Artista a publicat anul trecut mai multe imagini de pe vremea când avea 20 de ani și le-a povestit fanilor săi cum arătau petrecerile atunci pentru ea.

ADVERTISEMENT