Life

Bărbatul care a devenit milionar în euro după ce a câștigat la loterie vrea să se însoare. Ce dorințe are de la viitoare soție

Bărbatul care a devenit milionar în euro după ce a câștigat la loterie vrea să se însoare. Acesta a dezvăluit cum vrea să fie viitoarea soție.
10.11.2022 | 14:51
Barbatul care a devenit milionar in euro dupa ce a castigat la loterie vrea sa se insoare Ce dorinte are de la viitoare sotie
Bărbatul care a devenit milionar în euro după ce a câștigat la loterie vrea să se însoare. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Bărbatul care locuiește în Germania a reușit să câștige la loterie, dar nu este împlinit până când nu avea pe cineva cu care să cheltuie banii.

Bărbatul care a devenit milionar în euro vrea să se însoare. Ce dorințe are de la viitoare soție

Kursat Yildirim a câștigat la loterie aproape zece milioane de euro în luna septembrie, dar tot nu este fericit. Din viața acestuia lipsește ceva, anume o femeie, o soție care să îi fie alături indiferent de situația sa financiară.

ADVERTISEMENT

Astfel, una dintre calitățile pe care le caută Kursat Yildirim, câștigătorul de la loterie, este ca viitoarea sa iubită să nu fie materialistă și să nu fie interesată doar de banii lui.

În schimb, Kursat Yildirim își dorește o femeie căreia să îi placă să călătorească și alături de care să facă și copii. Un lucru extrem de important pe lista de dorințe pentru viitoarea parteneră de viață este să poată avea încredere în ea.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește aspectul fizic, bărbatul nu are prea multe pretenții.

“Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie căreia îi place să călătorească și este gata să-și întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să am încredere, indiferent de ce s-ar întâmpla”, a spus Yildirim, conform Times Now News.

Cum i s-a schimbat viața după ce a câștigat la Loto

Kursat Yildirim spune că nu regretă decizia de a face public faptul că a câștigat la loterie și a devenit milionar în euro.

ADVERTISEMENT

Totuși, a precizat că a dat de mulți oameni falși sau care i-au cerut împrumuturi deși nu au mai vorbit de ani de zile.

“Banii sunt în mâini sigure. Dintr-odată, toți sunt prietenii tăi. Oameni de la care nu am mai auzit de mulți ani mă sună pentru a cere bani.

ADVERTISEMENT

Credeți-mă, nu voi uita niciodată de unde vin. Sunt din clasa muncitoare, nu voi deveni niciodată o persoană arogantă”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT
Tags: