News

Bărbatul care a murit carbonizat după ce a intrat cu mașina într-o cisternă era polițist. Avea 22 de ani și avusese o tentativă de suicid

Bogdan, bărbatul de 22 de ani mort miercuri în Brăila, după ce a intrat cu mașina într-o cisternă, era polițist. El avusese o tentativă de suicid în acest an.
06.06.2024 | 16:49
Barbatul care a murit carbonizat dupa ce a intrat cu masina intro cisterna era politist Avea 22 de ani si avusese o tentativa de suicid
Bogdan, 22 de ani, este bărbatul care a murit carbonizat după ce a intrat cu mașina într-o cisternă. Era polițist. Sursa foto: Info Brăila / ISU Brăila / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vin informații noi în legătură cu bărbatul de 22 de ani care a murit carbonizat după ce a intrat cu mașina într-o cisternă, în Brăila. Acesta era polițist și a avut în acest an o tentativă de suicid.

Bogdan, 22 de ani, este bărbatul care a murit carbonizat după ce a intrat cu mașina într-o cisternă. Era polițist

Au fost imagini șocante, miercuri, după prânz, în județul Brăila. În jurul orei 13.30, polițiștii din județ erau sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN2B, între localitatea Lacu-Sărat și Silistraru, a avut loc un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Primele date indicau că șoferul unui autoturism, ce se deplasa către Buzău, ar fi efectuat o depășire și a lovit frontal o cisternă ce se deplasa din sens opus. Impactul a fost devastator.

Ambele vehicule implicate au luat foc, iar incendiul a fost unul de proporții. Cel aflat la volanul cisternei a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, pentru șoferul autoturismului, cel care a rămas încarcerat, nu s-a mai putut face nimic. El a fost găsit carbonizat.

ADVERTISEMENT

Joi, 6 iunie, s-au aflat și informații în legătură cu identitatea victimei. Se pare că șoferul care a intrat cu mașina în cisterna plină cu benzină era un polițist de 22 de ani.

Anchetatorii care au preluat cazul au reuşit să-i afle identitatea doar după ce au venit rezultatele probelor ADN. Se pare că tânărul poliţist ar fi avut arma retrasă de trei luni de zile, spun surse din anturajul său citate de Observator News. De asemenea, tânărul agent s-ar fi confruntat cu probleme emoționale.

ADVERTISEMENT

Bogdan avusese o tentativă de suicid în februarie

De la IPJ Brăila au venit date noi despre această tragedie. În plus, cunoscuții au vorbit despre faptul că acesta a mai încercat să se sinucidă. S-a întâmplat asta în debutul anului.

”Din primele verificări efectuate, se pare că şoferul autoturismului ce a fost găsit carbonizat ar fi un tânăr, de 22 de ani, din Brăila, încadrat din sursă externă în luna noiembrie 2022 la Poliţia Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică.

ADVERTISEMENT

De asemenea, având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public privind o tentativă de suicid a acestuia, precizăm că, la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că l-ar fi găsit pe fiul său, de 22 de ani, din Brăila, inconştient în cadă”, a transmis Poliţia Brăila.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât costă o porție de hamsii cu usturoi în Vama Veche. Prețul surprinzător...
Cât costă o porție de hamsii cu usturoi în Vama Veche. Prețul surprinzător de mare la început de sezon
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Un român care a vizitat peste 149 de ţări dezvăluie care este cel...
Un român care a vizitat peste 149 de ţări dezvăluie care este cel mai apropiat loc de Paradis de pe Pământ
Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele eroului naţionalei: Plâng, dacă...
Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele eroului naţionalei: Plâng, dacă încep să povestesc!
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Proprietarii de locuințe din România riscă ÎNCHISOAREA. Regula la care sunt OBLIGAȚI
Proprietarii de locuințe din România riscă ÎNCHISOAREA. Regula la care sunt OBLIGAȚI
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Momente incredibile cu Florin Salam. Cum a fost surprins în plină stradă
Momente incredibile cu Florin Salam. Cum a fost surprins în plină stradă
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
Condițiile inumane din lagărele de minori de pe vremea regimului comunist: „Copiii au...
Condițiile inumane din lagărele de minori de pe vremea regimului comunist: „Copiii au beţe în loc de braţe şi picioare, coastele ies în afară şi au burtica enormă”
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat...
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat până la moarte împotriva ungurilor, este un personaj uitat de mulți