ADVERTISEMENT
News

Bărbatul care a rănit un vatman din Bucureşti, trimis în judecată. A tras în el cu un pistol cu bile

Autor: Alexandru Năstase | 09.10.2020 | 17:14
Bărbatul care a rănit un vatman din Bucureşti, trimis în judecată. A tras în el cu un pistol cu bile
Bărbatul a tras cu un pistol cu bile asupra vatmanului. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Bărbatul care a rănit un vatman din Bucureşti a fost trimis în judecată. Vă readucem aminte că incidentul s-a petrecut la jumătatea lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

Atunci, acesta l-a împușcat pe conducătorul mijlocului de transport în comun cu un pistol cu bile. Bărbatul este acum acuzat de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Mai mult de atât, acesta este plasat în arest la domiciliu. Între timp, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti au încheiat urmărirea penală.

ADVERTISEMENT

A fost trimis în judecată bărbatul care a rănit un vatman din Bucureşti

Ei sunt cei care au dispus trimiterea în judecată a bărbatului. Acesta este în arest la domiciliu şi este acuzat de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”În fapt, în sarcina acestuia s-a reţinut că la data de 17.09.2020, în jurul orei 10.10, în timp ce se afla în trafic la volanul autoturismului său pe Şos. Giurgiului, nr. 35, (…)

ADVERTISEMENT

(…) intersecţie cu str. Bacovia, pe fondul unor discuţii contradictorii, inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vătămată, (…)

(…)vatman al tramvaiului STB de pe linia 25 aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, executând un foc cu un pistol cu bile asupra acesteia şi provocându-i, astfel, o leziune la nivelul capului care a necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În acelaşi timp, acţiunea inculpatului a creat o stare de temere şi indignare călătorilor care se aflau în tramvaiul liniei 25, cât şi celorlalţi participanţi la trafic, tulburând, astfel, ordinea şi liniştea publică”, au trasmis procurorii care se ocupă de caz

De remarcat că rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost deja trimise Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!