Life

Bărbatul care s-a căsătorit cu o pereche de gemene riscă închisoarea. Care este cauza

Bărbatul care s-a căsătorit cu o pereche de gemene riscă șapte ani în spatele gratiilor. Videoclipul care a atras atenția autorităților.
08.12.2022 | 16:27
Barbatul care sa casatorit cu o pereche de gemene risca inchisoarea Care este cauza
Fapta ilegală comisă de mire. Sursa foto: India Posts English
ADVERTISEMENT

Bărbatul indian care și-a unit destinele, la începutul acestei luni, cu două surori gemene, riscă să ajungă după gratii. Ce au constatat autoritățile?

Bărbatul din India care s-a căsătorit cu două surori gemene riscă închisoarea. Fapta ilegală pe care a săvârșit-o

Atul Awtade, originar din Maharashtra, India, a atras atenția tuturor când pe data de 2 decembrie 2022 s-a căsătorit cu două femei, o pereche de gemene, orfane de tată.

ADVERTISEMENT

Pinky și Rinky au locuit până de curând cu mama lor, bolnavă, de când au rămas fără tată. La un moment dat, în calea lor a apărut Atul Awtade, de care ambele s-au îndrăgostit.

Pinky și Rincy, care profesează în industria IT, și l-au dorit atât de mult pe Atul, încât au fost de acord să-l ia ambele de soț, dar mai ales pentru că nu au vrut ca ele să fie despărțite.

ADVERTISEMENT

Nunta celor trei a fost transmisă pe rețelele de socializare, iar poliția din Maharashtra a observat imaginile. Oamenii legii au deschis dosar penal împotriva lui Atul.

”Un caz de infracțiune săvârșită în temeiul secțiunii 494 IPC. Un dosar a fost înregistrat împotriva lui Atul Awtade pentru că s-a căsătorit împreună cu surorile gemene pe 2 decembrie”, au comunicat oamenii legii, potrivit NDTV.

ADVERTISEMENT

Mirele, acuzat de bigamie

Acuzația care i se aduce mirelui este de bigamie, faptă care se interzice de către codul penal indian și în care este menționată sancționarea cu 7 ani de stat după gratii. De asemenea, nici religia hindusă nu permite bigamia.

Și Comisia Națională pentru Femei din India s-a pronunțat în această situație. Reprezentanții instituției au de gând să-i sancționeze pe proaspeții căsătoriți.

ADVERTISEMENT

Totodată, s-a mai descoperit că Atul și gemenele se cunoșteau de mici. Bărbatul s-ar fi apropiat de surori când le-ar fi dus la spital, la mama lor bolnavă.

”Gemenele au locuit cu mama lor după moartea tatălui lor. Ambele au intrat într-o relație cu Atul, care a decis să se căsătorească cu amândouă”, ar fi spus o rudă.

S-a deschis o anchetă în acest caz, devenit viral în mediul online.

ADVERTISEMENT