ADVERTISEMENT
News

Bărbatul care și-a snopit în bătaie copilul a fost pus în libertate. În trecut și-a violat fiica vitregă

Autor: Cerasela Stafie | 10.02.2021 | 19:21
Bărbatul care și-a snopit în bătaie copilul a fost pus în libertate. În trecut și-a violat fiica vitregă
Bărbatul care și-a snopit în bătaie copilul a fost pus în libertate. În trecut și-a violat fiica vitregă Colaj: Fanatik

Bărbatul care și-a snopit în bătaie copilul a fost pus în libertate. El o să rămână sub control judiciar, după ce a fost reținut pentru 24 de ore. Decizia este cu atât mai șocantă cu cât individul este recidivist. În trecut acesta a fost condamnat la șase ani de închisoare după ce și-a violat fiica vritregă.

ADVERTISEMENT

Filmarea în care tatăl abuziv își maltrata copilul a șocat opinia publică. Omul l-a ridicat și izbit de pământ pe micuțul de doar șapte ani și l-a lovit în mod repetat cu o bucată de lemn.

Polițiștii s-au autosezisat după ce filmulețul a ajuns pe internet. Omul a fost reținut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistrații nu au fost de acord și l-au pus sub control judiciar.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care și-a snopit în bătaie copilul a fost pus în libertate. În trecut și-a violat fiica vitregă

Potrivit Antena 3, imaginile au fost filmate de fratele mai mare al copilului. Adolescentul de 15 ani a arătat înregistrarea unei profesoare, la școală. El a menționat că fratele acestuia a fost bătut pentru că nu își făcuse temele.

În casa bărbatului locuiau patru minori, băieți. Asistenții sociali au declarat că mama acestora ar avea probleme psihice, dar nu și documente care să ateste acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cu 10 ani în urmă, îndividul care și-a snopit în bătaie copilul a violat una dintre ficele din prima căsătorie a femeii. El a fost condamnat la închisoare, iar acum se afla la a treia revizuire a dosarului de către Comisia de Eliberări Condiționate. Cu toate acestea, a fost lăsat în libertate.

„Eu știam că băiețelul provine dintr-o familie cu probleme. S-a discutat de nenumărate ori cu părinții, dar că venea întotdeauna ingriit la școală, cu mâncare, apă, caiete.

ADVERTISEMENT

I-am oferit varianta de a-i face băiețelului un certificat de adaptare curiculara, i-am oferit și varianta de a face o cerere să repede clasa I, pentru că într-adevăr nu se descurcă”, a povestit Camelia Câmpescu, directorul școlii la care minorul învață, potrivit sursei citate mai sus.

În momentul de față mama și cei patru minori se află în protecția autorităților. Se ia în considerare decăderea din drepturile părintești. Femeia apărea și ea în filmarea respectivă și nu a făcut nimic pentr a-l apăra pe copil.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!