News

Bărbatul care și-a ucis soția pentru că nu producea mai mulți bani din videochat, adus în țară. S-a predat la 6 luni după crimă

La 6 luni de când și-a ucis soția, fostul cântăreț de manele Robert Constantin Alexandru a fost adus în România.
07.09.2022 | 22:54
Barbatul care sia ucis sotia pentru ca nu producea mai multi bani din videochat adus in tara Sa predat la 6 luni dupa crima
El este bărbatul acuzat că și-a ucis soția. Foto: captură ziaruldeiasi.ro, bzi.ro - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Bărbatul și-a ucis soția pentru că nu era mulțumit de banii pe care ea îi câștiga din videochat. Conform presei ieșene, Alina era implicată în această activitate de 10 ani.

Soțul voia ca soția să câștige mai mult din videochat

În ultimii ani, căsnicia acesteia a fost marcată de numeroase bătăi încasate de la soțul ei, fost cântăreț de manele, reprofilat ulterior ca impresar.

ADVERTISEMENT

Conform mărturiilor familiei victimei, agresiunile au continuat chiar și după ce Alina a fost operată. În plus, pentru Robert Constantin Alexandru nu a contat absolut deloc faptul că aveau împreună un băiețel.

În cele din urmă, ea a fost internată din spital la o lună după după ce externase și a murit în unitatea medicală. Familia a susținut că decesul a fost provocat din cauza bătăilor pe care le-a primit de la soț.

ADVERTISEMENT

După acest moment, bărbatul a fugit în Italia și l-a luat cu el și pe băiețelul în vârstă de 8 ani. La 7 septembrie, polițiștii ieșeni au anunțat că l-au preluat din Italia pe bărbatul în vârstă de 30 de ani.

Urmărit internațional, a cedat în cele din urmă

El era urmărit național și internațional, în baza unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din România. Acuzația formulată pe numele lui? Săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

ADVERTISEMENT

Escorta a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă în cursul serii, urmând ca persoana arestată să fie depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Iași.

Reamintim că la 8 august, un bărbat, de 30 de ani, urmărit internațional, s-a predat autorităților din Italia. Pe numele acestuia, Tribunalul Iași a emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

ADVERTISEMENT

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Iași, prin intermediul  Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE“, au transmis reprezentanții Poliției Iași într-un comunicat de presă.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: