Life

Bărbatul cu care Corina Chiriac ar fi trăit o poveste de iubire secretă. O boală teribilă i-a adus sfârşitul

Bărbatul cu care Corina Chiriac ar fi trăit o poveste de iubire secretă s-a stins din viață. Cântărețul Karel Gott a fost răpus de o boală teribilă, însă puţini ştiu despre relaţia dintre ei.
07.07.2022 | 19:53
Barbatul cu care Corina Chiriac ar fi trait o poveste de iubire secreta O boala teribila ia adus sfarsitul
Karel Gott, bărbatul cu care Corina Chiriac ar fi trăit o poveste de iubire secretă. Boala care l-a răpus. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Karel Gott, bărbatul cu care Corina Chiriac ar fi trăit o poveste de iubire secretă, a decedat în urmă cu aproximativ trei ani. Cântărețul ceh a fost răpus de o boală teribilă.

Karel Gott, bărbatul cu care Corina Chiriac ar fi trăit o poveste de iubire secretă

Artistul Karel Gott s-a stins din viață pe 1 octombrie 2019, la vârsta de 80 de ani. Bărbatul care ar fi fost împreună cu Corina Chiriac s-a luptat ani de zile cu o boală necruțătoare, leucemia.

ADVERTISEMENT

Karel Gott s-a făcut remarcat în 1968, atunci când a participat la Eurovision și a reprezentat Austria.

Cântărețul originar din Cehia a lansat zeci de albume de-a lungul timpului. A vându milioane de discuri în toată lumea și a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști cehi.

ADVERTISEMENT

Artistul este recunoscut și pentru povestea de iubire pe care ar fi trăit-o cu Corina Chiriac, cu mult timp în urmă.

Cei doi s-ar fi întâlnit la un festival de muzică din Cehoslovacia și s-au îndrăgostit rapid unul de celălalt. Mai mult, ar fi fost la un pas să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară ar fi făcut naveta în țara natală a lui Karel Gott. Din păcate, cei doi s-au despărțit, iar ruptura s-ar fi produs din cauza oficialilor comuniști de la București, notează a1.ro.

Corina Chiriac a scris un mesaj emoționant în mediul online atunci când Karel Gott a împlinit 80 de ani, cu câteva luni înainte să-și piardă viața.

ADVERTISEMENT

 “Pe fiecare dintre noi ne ‘marchează’ în viaţă o epocă, o ţară sau o persoană. Unul dintre oraşele mele preferate este Praga, unul dintre felurile mele preferate de mâncare este ‘svíčková’ (găsiţi reţeta pe net!) şi una dintre persoanele care m-a impresionat mult pentru profesionalismul, umorul şi eleganţa concertelor sale este artistul ceh Karel Gott.”, a scris artista pe Facebook.

De altfel, solista a scris un scurt mesaj și după ce cântărețul ceh s-a stins din viață, în urmă cu aproximativ trei ani.

“Încă un artist a părăsit Scena Muzicală Internațională. Condoleanțe familiei și admiratorilor. Dumnezeu să-l ierte.”, a fost mesajul Corinei Chiriac după moartea marelui cântăreț și compozitor.

ADVERTISEMENT