News

Bărbatul din Suceava care și-a ucis bunicul a fost militar la Baza NATO Mihail Kogălniceanu: ”A clacat când a venit războiul”

Apar date noi despre bărbatul din Suceava care și-a ucis bunicul în fața polițiștilor. Tânărul ar fi fost, în trecut, militar la Baza NATO de la Mihail Kogălniceanu.
28.10.2022 | 20:32
Barbatul din Suceava care sia ucis bunicul a fost militar la Baza NATO Mihail Kogalniceanu A clacat cand a venit razboiul
Cine este bărbatul din Suceava care și-a ucis bunicul în fața polițiștilor. Fusese militar la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu. Sursa foto: adevărul.ro / bucovinamedia.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O crimă șocantă a zguduit, joi, comuna Bosanci din județul Suceava. Un tânăr de 36 de ani și-a ucis bunicul, de 87 de ani, în plină stradă. Totul s-a petrecut în fața polițiștilor, a mamei și tatălui său vitreg.

Cine este bărbatul din Suceava care și-a ucis bunicul în fața polițiștilor. Fusese militar la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu

Între timp, au apărut informații noi legate de identitatea atacatorului. Se pare că autorul crimei din județul Suceava este Ciprian Gorban în vârstă de 36 de ani, fost genist.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 3, acesta ar fi activat în trecut chiar la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu.

Bărbatul și-ar fi dat demisia din armată în urmă cu aproximativ un an și a plecat în străinătate, mai exact în Marea Britanie.

A stat în insulă până în luna aprilie a acestui an. În țară, acesta avea domiciliul din acte în Deva, însă nu a stat acolo în ultima vreme, ci a rămas la bunicul său din comuna Bosanci.

ADVERTISEMENT

Familia atacatorului: ”A fost un copil normal! A clacat când a venit războiul”

Din informațiile oferite presei de membrii familiei criminalului, aflăm că acesta nu avea probleme comportamentale în trecut.

Rudele sale spun că bărbatul era foarte speriat în ultima perioadă și se temea de război. Ciprian căzuse și într-o puternică depresie.

ADVERTISEMENT

”A fost un copil normal, nu au fost probleme cu el până anul asta! Când a venit războiul ăsta a clacat! A lăsat tot, vă dați seama, și-a lăsat mobila, bani, tot ce a adunat, a lăsat pe la prieteni și a venit acasă”, povestește mama atacatorului, notează sursa citată.

Fostul militar și-a omorât bunicul în fața organelor de poliție și a familiei sale

Având o înaltă pregătire militară, tânărul de 36 de ani nu s-a temut niciun moment de intervenția Poliției.

ADVERTISEMENT

După ce și-a ucis bunicul prin două lovituri de cuțit, a atacat și un polițist. Pentru a reuşi să-l imobilizeze, agenții au fost nevoiți să-l împuşte în picior.

După atac, criminalul a ajuns la Spitalul Județean Suceava. A primit îngrijiri medicale, joi, iar vineri a fost transferat în arestul Inspectoratului Județean de Poliție. Fostul militar este anchetat pentru omor și ultraj.

ADVERTISEMENT
Tags: