ADVERTISEMENT
News

Bărbatul mort pe Transfăgărășan a încercat să sară inițial cu mașina de pe pod. Video

Autor: Alexandru Năstase | 01.10.2019 | 08:28
Mașina bărbatului a rămas suspendată pe pod. Sursa foto - facebook

Bărbatul mort pe Transfăgărășan a încercat să sară inițial cu mașina de pe pod. De aici și motivul pentru care autoturismul a fost găsit suspendat, cu ușile închise și geamurile intacte. Șoferul a vrut să-și ia viața în acest mod, dar parapetele nu a cedat, aşa că şi-a închis maşina şi a sărit în gol. De altfel, oamenii legii și-au dat seama încă de la început că au în fața un accident considerat curios și cercetările au scos la iveală adevărul.

ADVERTISEMENT

Bărbatul mort pe Transfăgărășan a încercat să sară inițial cu mașina de pe pod

Totul a plecat după ce polițiștii au găsit un autoturism Opel înfipt în parapete, după ce şoferul ar fi pierdut controlul volanului. La sosirea autorităţilor, s-a constatat însă lucrurile au stat diferit. Bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor sărind cu maşina de pe pod, însă nu a cedat parapetele, iar maşina a rămas suspendată. Şoferul a ieşit din maşină, a încuiat autoturismul, pe care l-a lăsat cu poziţiile aprinse, apoi a sărit de pe pod.

Din primele informaţii se pare că este vorba despre un fost jandarm, pensionar, cu probleme grave de sănătate. VEZI VIDEO AICI. Anchetatorii au descoperit că bărbatul a urcat cu maşina personală până în apropiere de Barajul Vidraru. A intrat intenţionat într-un parapet din beton cu gândul de a plonja într-un hău adânc de câteva sute de metri. Nu a reuşit şi a avut a doua tentativă, la mică distanţă de locul unde a fost prima. Abia aici mașina a rămas înfiptă în parapete.

Bărbatul mort pe Transfăgărășan a încercat să sară inițial cu mașina de pe pod. Sinucidere
Mașina bărbatului a rămas suspendată pe pod. Sursa foto – facebook

Filmul întregului eveniment

Nici acum nu a renunţat și a coborât din mașină sărind în gol, într-o zonă abruptă plină de vegetaţie. Acesta a  murit zdrobit de stânci. Ore întregi a zăcut mort în râpă fostul jadarm. Câțiva trecători care voiau să facă poze au văzut maşina în parapet, au filmat, au pozat şi au sunat la 112. Poliţiştii s-au deplasat la locul evenimentului şi au verificat maşina. Pentru că nu era deloc sânge în interior, aceștia au crezut inițial că bărbatul a pierdut controlul volanului, a lovit maşina şi a plecat după ajutor, pentru a trage autovehiculul din parapet.

ADVERTISEMENT

Într-un final aveau să afle și adevărul. Oamenii legii au descoperit că în urmă cu mai bine de un an, bărbatul suferise o intervenţie chirurgicală din cauza unei boali necruţătoare. Era divorţat şi este tatăl unui copil.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT