News

Bărbatul mort pe Transfăgărășan a încercat să sară inițial cu mașina de pe pod. Video

01.10.2019 | 08:28
Barbatul mort pe Transfagarasan a incercat sa sara initial cu masina de pe pod Video
ADVERTISEMENT

Bărbatul mort pe Transfăgărășan a încercat să sară inițial cu mașina de pe pod. De aici și motivul pentru care autoturismul a fost găsit suspendat, cu ușile închise și geamurile intacte. Șoferul a vrut să-și ia viața în acest mod, dar parapetele nu a cedat, aşa că şi-a închis maşina şi a sărit în gol. De altfel, oamenii legii și-au dat seama încă de la început că au în fața un accident considerat curios și cercetările au scos la iveală adevărul.

Bărbatul mort pe Transfăgărășan a încercat să sară inițial cu mașina de pe pod

Totul a plecat după ce polițiștii au găsit un autoturism Opel înfipt în parapete, după ce şoferul ar fi pierdut controlul volanului. La sosirea autorităţilor, s-a constatat însă lucrurile au stat diferit. Bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor sărind cu maşina de pe pod, însă nu a cedat parapetele, iar maşina a rămas suspendată. Şoferul a ieşit din maşină, a încuiat autoturismul, pe care l-a lăsat cu poziţiile aprinse, apoi a sărit de pe pod.

ADVERTISEMENT

Din primele informaţii se pare că este vorba despre un fost jandarm, pensionar, cu probleme grave de sănătate. VEZI VIDEO AICI. Anchetatorii au descoperit că bărbatul a urcat cu maşina personală până în apropiere de Barajul Vidraru. A intrat intenţionat într-un parapet din beton cu gândul de a plonja într-un hău adânc de câteva sute de metri. Nu a reuşit şi a avut a doua tentativă, la mică distanţă de locul unde a fost prima. Abia aici mașina a rămas înfiptă în parapete.

Bărbatul mort pe Transfăgărășan a încercat să sară inițial cu mașina de pe pod. Sinucidere
Mașina bărbatului a rămas suspendată pe pod. Sursa foto – facebook

Filmul întregului eveniment

Nici acum nu a renunţat și a coborât din mașină sărind în gol, într-o zonă abruptă plină de vegetaţie. Acesta a  murit zdrobit de stânci. Ore întregi a zăcut mort în râpă fostul jadarm. Câțiva trecători care voiau să facă poze au văzut maşina în parapet, au filmat, au pozat şi au sunat la 112. Poliţiştii s-au deplasat la locul evenimentului şi au verificat maşina. Pentru că nu era deloc sânge în interior, aceștia au crezut inițial că bărbatul a pierdut controlul volanului, a lovit maşina şi a plecat după ajutor, pentru a trage autovehiculul din parapet.

ADVERTISEMENT

Într-un final aveau să afle și adevărul. Oamenii legii au descoperit că în urmă cu mai bine de un an, bărbatul suferise o intervenţie chirurgicală din cauza unei boali necruţătoare. Era divorţat şi este tatăl unui copil.