News

Bărbatul suspectat că a ucis o femeie la Sinaia a fost lăsat în libertate de procurori

Bărbatul care a agresat o femeie la o pensiune din Sinaia este cercetat în libertate de către procurori, deși victima sa a decedat.
19.09.2021 | 15:49
Barbatul suspectat ca a ucis o femeie la Sinaia a fost lasat in libertate de procurori
ADVERTISEMENT

O femeie de 47 de ani din Sinaia și-a pierdut viața după ce a fost lovită de către bărbatul care o însoțea. Acesta a fugit de la locul faptei, însă a fost prins sâmbătă seara de către polițiști.

La mai puțin de 24 de ore de la incident, procurorul de caz a dispus cercetarea sa în  libertate, fără să-l mai ducă pe suspect în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, informează realitatea.net.

ADVERTISEMENT

Pe lângă lovirea femeii, bărbatul mai este cercetat pentru conducerea unei  mașini fără permis și sub influența alcoolului.

Procurorul de caz așteaptă rezultatul necropsiei

Potrivit unor surse judiciare, procurorul a hotărât să aștepte rezultatul necropsiei femeii pentru a se ști cu certitudine cauza morții, întrucât pe trupul victimei nu au fost găsite urme clare de violență. Astfel nu ar exista încă o probă certă a legăturii de cauzalitate între loviturile primite de femeie  și moartea acesteia.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor preliminare obținute în anchetă, victima și bărbatul care a agresat-o s-au întâlnit sâmbătă pentru prima dată, relația lor anterioară având loc prin intermediul unei rețele de socializare.

Cei doi au luat masa la un restaurant, iar în momentul în care trebuiau să se cazeze la o pensiune, au început să se certe în fața recepției.

ADVERTISEMENT

Cearta a degenerat, iar femeia a fost lovită și împinsă, apoi a căzut la pământ și a rămas inconștientă. Un echipaj medical a ajuns repede la locul incidentului, însă nu a reușit să o salveze pe femeie.

Speriat de moartea femeii, bărbatul a fugit, dar a fost prins de poliție după câteva zeci de minute, în orașul Comarnic. Bărbatul a plecat cu mașina, deși avea permisul suspendat, și băuse, el având o alcoolemie de peste 1.40 grame la mie alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Suspectul este un  bărbat de 51 de ani din Ploiești, iar victima avea 47 de ani. Se pare că femeia suferea de boli cronice.

ADVERTISEMENT