News

Procurorii, noi date în cazul crimei din Arad. Bărbatul care și-a ucis fiica vitregă era drogat

Bărbatul din Arad care și-a ucis și incendiat fiica vitregă la finalul lunii octombrie era drogat când a comis crima. Procurorii care se ocupă cu acest caz au venit cu noi date din anchetă.
11.11.2021 | 21:14
Procurorii noi date in cazul crimei din Arad Barbatul care sia ucis fiica vitrega era drogat
ADVERTISEMENT

Apar noi informații din ancheta crimei de la Arad care a îngrozit o țară întreagă. Procurorii prezintă date ale expertizelor care au avut loc recent.

Procurorul de caz, Pavel Palcu, a confirmat oficial faptul că firul de păr găsit în mâna încleștată a fetiţei era al ei, nu al mamei, care nu ar fi participat în niciun fel la crima comisă de concubin.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe tatăl vitreg, principalul suspect al crimei, se pare că acesta a fost drogat în momentul săvârşirii faptelor, au concluzionat procurorii.

Bărbatul din Arad care și-a ucis fiica vitregă era drogat când a săvârșit crima. Noi date ale procurorilor

În cursul zilei de joi, 11 noiembrie, procurorii au efectuat reconstituirea crimei, în prezența tânărului de 23 de ani, principalul suspect al crimei.

ADVERTISEMENT

Din constatările oamenilor legii, se pare că tatăl vitreg al Antoniei, copila de 4 ani găsită moartă sâmbătă, 30 octombrie, pe un teren de lângă cimitirul din localitatea arădeană Bujac, a fost drogat atunci când a omorât-o și i-a incendiat cadavrul, relatează Agerpres.

Cel presupus a fi autorul crimei a fost scos din arest pentru reconstituirea faptei şi a fost dus pe tot traseul pe care a purtat cadavrul într-un geamantan, după ce a ucis fetiţa în propria locuinţă.

ADVERTISEMENT

”Am primit raportul de expertiză de la INEC. Profilul firului de păr găsit în mâna fetiţei aparţine victimei, este exclus să fi fost mama la faţa locului.

Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei. Am efectuat reconstituirea, inculpatul a recunoscut şi rezultă că a fost sub influenţa drogurilor”, a spus procurorul Palcu.

ADVERTISEMENT

Suspectul crimei din Arad, drogat și în momentul ridicării de către anchetatori

Sursa citată mai notează că tatăl vitreg al Antoniei a fost sub influenţa drogurilor şi în ziua în care a fost ridicat de acasă de către anchetatori, adică în ziua când a fost identificat cadavrul.

Conform datelor din anchetă, micuța nu a fost supusă vreunui abuz sexual, în timp ce imaginile surprinse pe camerele video de la Spitalul Matern Arad confirmă că mama victimei se afla internată în timpul comiterii crimei de către concubin, pentru că născuse.

În această perioadă, mama şi ceilalţi 2 copii pe care îi are se află în într-un centru de protecţie al statului, femeia primind îngrijiri şi tratament psihologic.

ADVERTISEMENT