Cum l-a umilit Dinamo pe Bărbuţ: "Îşi spăla singur tricoul!"

Barbut, Dinamo, Stefan cel Mare
special fanatik

Cristian Bărbuţ a fost în urmă cu câţiva ani în curtea echipei Dinamo, dar a plecat după doar o săptămână deoarece s-a considerat umilit de către oficialii formaţiei din Ştefan cel Mare.

Cristian Bărbuţ ar fi putut să fie duminică seară cel care, dacă marca şi pentru scorul de 3-1 devenea eroul Craiovei în Ştefan cel Mare, dar totodată şi omul care o scotea pe Dinamo din cursa pentru calificarea în play-off. Micuţul mijlocaş a avut o evoluţie foarte bună în disputa din "groapă", iar după golul de 2-1, marcat de el, toată lumea spunea că în sfârşit fostul jucător al Timişoarei s-a răzbunat pe echipa lui Ionuţ Negoiţă.

Bărbuţ a avut motive întemeiate să joace cu ambiţie împotriva lui Dinamo, deoarece în urmă cu câţiva ani fotbalistul bănăţean s-a aflat pentru o săptămână în curtea echipei din Ştefan cel Mare, dar nu a mai semnat contractul cu alb-roşii. Deranjat de tratamentul la care a fost spus pe vremea în care Ion Moldovan conducea centrul de copii şi juniori, Bărbuţ a părăsit Dinamo aproape plângând.            

"Plângea toată ziua. Îşi spăla sigur tricoul!"

Contactat de către FANATIK.RO, Cristea Opria a vorbit despre perioada petrecut de Băbuţ la Dinamo. "Eram sigur că Bărbuţ o să marcheze împotriva lui Dinamo, deoarece el avea o revanşă de luat. În urmă cu câţiva ani el a fost foarte aproape să semneze cu Dinamo. Chiar a fost o săptămână în curtea acestei echipe. Dar a fost deranjat de tratamentul la care a fost supus. A fost foarte supărat pe Ion Moldovan care lucra şi el atunci la Dinamo. Această echipă l-a dorit după ce Bărbuţ marcase la Timişoara un gol foarte frumos împotriva lui Dinamo.

Eu vorbisem cu părinţii lui Bărbuţ să îl aduc în Ştefan cel Mare. Dar săracul el ajunsese la Dinamo să îşi spele singur tricoul ca să aibă cu ce să vină a doua zi la antrenamente. Nu primise nici echipament. Au fost şi alte probleme care îl făceau pe Bărbuţ aproape să plângă ca un copil. Nu a mai rezistat şi a plecat acasă la părinţii săi", a spus Opria. FANATIK.RO a aflat că Bărbuţ  două, trei zile nici măcar nu a primit masă de la clubul din Ştefan cel Mare.