Barcelona mai pierde un super jucător! Madridul le-a luat din nou faţa catalanilor

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
21/07/2016, 12:44
Barcelona mai pierde un super jucător! Madridul le-a luat din nou faţa catalanilor

Barcelona nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar, motiv pentru care catalanii au suferit multe eşecuri pe piaţa transferurilor în această vară.

După ce Gabriel Jesus, puştiul brazilian de 18 ani de la Palmeiras, considerat noul Neymar, a refuzat Barca şi este aproape de a semna pentru Real Madrid, catalanii sînt aproape de a mai pierde un jucător.

Barcelona caută un concurent serios pentru tripleta ofensivă MSN, iar primul vizat de oficialii campioanei Spaniei era Kevin Gameiro, internaţional francez, golgheterul Sevillei. Andaluzii au pus un preţ de 40 de milioane pentru atacantul de 29 de ani, iar Barca s-a retras imediat din cursă.

Mult mai hotărîţi pentru a realiza acest transfer sînt cei de la Atletico Madrid. Finalista Ligii Campionilor ar fi dispusă să achite această sumă pentru Gameiro, mai ales după ce au eşuat negocierile pentru Higuain, pentru care Atletico a oferit 60 de milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×