Cele mai citite

Barca strînge RÎNDURILE înainte de FINALĂ! “Sîntem alături de TATA pînă la MOARTE!”

Atmosfera de la Barcelona nu este deloc bună înainte de finala Cupei Regelui cu Real Madrid care va avea loc miercuri de la ora 22:30. Echipa antrenată de Gerardo Martino a avut o săptămînă...
14.04.2014 | 15:15
Barca strînge RÎNDURILE înainte de FINALĂ!

Atmosfera de la Barcelona nu este deloc bună înainte de finala Cupei Regelui cu Real Madrid care va avea loc miercuri de la ora 22:30. Echipa antrenată de Gerardo Martino a avut o săptămînă dezastruoasă. A fost eliminată de Atletico Madrid în sferturile Ligii Campionilor şi a pierdut 3 puncte preţioase în lupta pentru titlu în deplasarea de la Granada.

Carles Puyol a vorbit în conferinţa de presă de azi despre viitorul clubului şi despre săptămîna neagră pe care a avut-o clubul catalan:

Barcelona rămîne o echipă puternică, avem mulţi jucători pregătiţi să cîştige mereu, doar ca unele lucruri nu merg întotdeauna aşa cum ne propunem. a declarat Puyol.

” Dacă am reuşi să cîştigăm acest titlu am putea acumula încredere. Fanii ne-au oferit foarte multe lucruri şi vom lupta pentru respectul lor. Tata Martino? De obicei e mai simplu să critici antrenorul, decît 25 de jucători. Sîntem alături de Tata pînă la moarte!” a completat Puyol înaintea meciului cu Real Madrid.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri