Fotbal intern

Bărcăuan, despre venirea la FC Voluntari. “Am avut discuții”

21.07.2018 | 15:06
Barcauan despre venirea la FC Voluntari Am avut discutii
ADVERTISEMENT

Bărcăuan, despre venirea la FC Voluntari. Fostul fotbalist al Universității Craiova, dar și al lui Dinamo a mărturisit că după ce și-a luat licența PRO își dorește să antreneze în Liga 1 Betano.

Cu o zi înainte de partida pe care FC Voluntari o va disputa cu Dinamo apele sunt foarte tulburi în tabăra ilfovenilor. Ioan Andone l-a dat afară pe Florentin Dumitru, iar alături de acesta au mai părăsit echipa și colaboratorii săi, Gabi Popescu, Iulian Miu și Cristian Ciocoiu. Însă nici scaunul lui Daniel Oprița nu mai este atât de sigur după ce antrenorul a mărturisit că Lazăr, unul dintre cei mai experimentați jucători de echipă, nu mai intră în planurile sale. FANATIK.RO a aflat că deja se discută tot mai clar despre înlocuirea lui Oprița cu Cosmin Bărcăuan, cel care între timp și-a luat licența PRO.

ADVERTISEMENT

Bărcăuan, despre venirea la FC Voluntari. “Am avut discuții”

Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Cosmin Bărcăuan ne-a mărturisit că se află acasă în Salonic, dar că totuși, după plecarea lui Adi Mutu, a avut și discuții cu cei de la Voluntari despre preluarea grupării ilfovenilor. “Nu vreau să mă ascund după cireș și vreau să vă spun că mi-ar plăcea să antrenez FC Voluntari mai ales că între timp am luat și licența PRO. În primul rând îmi doresc să antrenez în Liga 1 din România. Este visul meu de când m-am apucat de școala de antrenori. Cine credeți voi că nu își dorește acest lucru? Însă vreau să fac următoarele precizări în legătură cu situația mea. Nu vânez postul nimănui. Eu voi prelua echipa doar dacă se apelează la serviciile mele.

Aș mai vrea să vă spun că eu sunt angajat la FC Voluntari ca și consilier sportiv, dar mă ocup și de partea de scouting încă de anul trecut. Am fost și în catonament cu echipa în Slovenia. Recunosc că am avut și unele discuții cu privire la preluarea echipei după plecarea lui Adrian Mutu, dar nu s-au concretizat deoarece a apărut varianta Daniel Oprița, iar el a avut câștig de cauză în fața mea. Acum nu are rost să facem un alt subiect de presă pentru că echipa are meci duminică cu Dinamo și este bine pentru toată lumea să fie liniște la Voluntari. Jucătorii trebuie să se gândească doar la meciul cu Dinamo, nu la schimbări de antrenori sau la tot felul de scandaluri”, a spus Bărcăuan.

ADVERTISEMENT
Bărcăuan, despre venirea la FC Voluntari. Fostul fotbalist și-a luat licența
Bărcăuan, despre venirea la FC Voluntari. Fostul fotbalist și-a luat licența PRO de antrenor

Bărcăuan, despre postul de antrenor la Voluntari

Cosmin Bărcăuan nu s-a ferit să recunoscă că își dorește postul de antrenor principal la FC Voluntari însă lucrul respectiv trebuie să se întâmple doar dacă este dorit de toată lumea. “Un antrenor trebuie să stea mereu cu geanta pregătită, iar dacă este să vin și să antrenez în România nu știu dacă pentru moment pot să îmi aduc și familia cu mine. Eu am în Grecia copiii la școală, dar hai să nu ne grăbim. Mai întâi de toate trebuie să fiu dorit de toată lumea din club, iar apoi totul vine de la sine”, a spus Bărcăuan.