Barcelona a ajuns la un acord cu Adrien Rabiot! Când se face transferul

Catalin Oprea    Razvan Nicolae   
in FC Barcelona
04/01/2019, 23:10
Barcelona a ajuns la un acord cu Adrien Rabiot! Când se face transferul GALERIE FOTO
Barcelona a ajuns la un acord cu Adrien Rabiot

FC Barcelona a ajuns la un acord cu Adrien Rabiot, unul dintre fotbaliştii doriţi de conducătorii clubului de pe “Camp Nou”. Catalanii au negociat îndelung cu mijlocaşul central al lui PSG, care a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia de pe “Parc des Princes”. Fotbalistul de 23 de ani a refuzat prelungirea contractului şi este tentat să-şi continue cariera la campioana Spaniei.

Chiar dacă s-a scris că transferul se va face în această iarnă, mutarea va fi definitivată abia în vară, când Adrien Rabiot va deveni jucător liber de contract. Fabrizio Romano, cunoscut jurnalist italian, a anunţat că internaţionalul francez s-a înţeles cu FC Barcelona, unde va primi un salariu de zece milioane de euro pe an. Fotbalistul va încasa şi o primă de instalare de zece milioane de euro după ce va semna contractul cu formaţia de pe “Camp Nou”.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Barcelona a ajuns la un acord cu Adrien Rabiot. Mijlocaşul, exclus din lotul lui PSG

Barcelona a ajuns la un acord cu Adrien Rabiot, însă fotbalistul va ajunge pe “Camp Nou” abia în vară. Până atunci, mijlocaşul de 23 de ani are şanse mici să mai joace pentru PSG. După ce a refuzat prelungirea contractului, conducerea clubului a anunţat că internaţionalul va fi exclus din lot. Antero Henrique, directorul sportiv al campioanei Franţei, a susţinut că Adrien Rabiot nu va mai juca deloc pentru PSG, fiind suspendat pe o perioadă nederminată.

Barcelona a ajuns la un acord cu Adrien Rabiot. Când se face transferul
Barcelona a ajuns la un acord cu Adrien Rabiot. Când se face transferul

“Nu vom mai încerca să-l covingem. Este o decizie pe care clubul a făcut-o după o întâlnire pe care am avut-o cu jucătorul. Jucătorul m-a informat că nu va semna un contract și că vrea să părăsească clubul gratis la sfârșitul sezonului, când expiră contractul său actual. Pentru jucător, aceasta va avea o consecință foarte clară: el va rămâne pe margine pentru o perioadă nedeterminată de timp”, a declarat Antero Henrique. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×