Fotbal intern

Ultimul transfer al Barcelonei a dat probe la Vaslui! Ce spune Porumboiu

Yerry Mina, fundaşul prezentat de FC Barcelona vineri, a jucat o repriză pentru FC Vaslui. A dat probe, dar nu a fost păstrat pentru o sumă ridicolă.
Autor: Gabriel Esanu | 14.01.2018 | 09:29
Ultimul transfer al Barcelonei a dat probe la Vaslui! Ce spune Porumboiu

Conform afirmaţiilor lui Porumboiu, meciul amical în care Mina a îmbrăcat tricoul moldovenilor a avut loc în startul lui 2014, atunci când Antal a fost urmărit, şi mai apoi transferat, de către cei de la Genclerbirligi.

“Fundaşul luat de Barcelona a fost în 2014 la Vaslui, când eu deja nu mai eram la club. A jucat o repriză la noi în turneul din Antalya şi cine a venit să-l vadă pe Antal, ca să-l vând, l-a luat pe columbian. N-a rămas la noi pentru 10.000 de euro. L-am văzut ieri la Barcelona”, a povestit Porumboiu la Radio Sport 1.

În 2014, Yerry Mina era încă la echipa la care şi-a făcut junioratul. Avea 19 ani şi juca pentru Deportivo Pasto. În acel an a fost transferat de o echipă mai puternică din Columbia, Independiente Santa Fe. 

Acolo, Mina s-a făcut remarcat prin evoluţiile sale, iar Palmeiras l-a transferat pentru 3,2 milioane de euro, în 2016. Noul fundaş al Barcelonei a debutat în acelaşi an la naţionala Columbiei.

Scouterii Barcelonei l-au urmărit în ultimul an pe Yerry Mina şi în cele din urmă au decis să facă o ofertă, în valoare de 12 milioane de euro, acceptată de cei de la Palmeiras. Mina are 23 de ani şi 1,94 metri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!