Barcelona mută decisiv pentru transferul lui Coutinho! Brazilianul a semnat un prim acord scris

Barcelona, Philippe Coutinho, Premier League

Barcelona, mutare decisivă pentru transferul lui Coutinho! Brazilianul este ca şi acontat de formaţia catalană.

Philippe Coutinho, mijlocaşul brazilian al lui Liverpool, are şanse mai să ajungă la Barcelona în perioada de mercato din luna ianuarie, după ce formaţia de pe Camp Nou a semnat un acord economic cu fotbalistul din Premier League.

Sud-americanul a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Liverpool pentru preţul de transfer, după ce în vara a semnat un contrac cu Barcelona în ceea ce priveşte detaliile financiare din contractul cu echipa catalană, conform informaţiilor apărute în presa spaniolă.

145 de milioane este suma pe care Barcelona este dispusă să o plătească în schimbul lui Coutinho

Barcelona a făcut mai multe ofete pentru fotbalistul brazilian în vară, însă suma de transer se pare că a fost fixată la 145 de milioane de euro. "Cormoranii" ar obţine un profit de peste 100 de milioane de pe urma jucătorului cumpărat de la Inter Milano.

Coutihno a fost adus de Liverpool în iarna lui 2013, fiind achiziţionat în schimbul a 13 milioane de euro de la clubul din Serie A. În cele 195 de meciuri jucate pentru Liverpool, Coutinho a înscirs de 51 de ori şi a oferit 44 de pase decisive.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663