Fotbal international

OFICIAL. Primul transfer al Barcei. Reacţia lui Neymar de la Paris

UPDATE: ora 17:50 / După ce a marcat duminică seară primul gol pentru PSG, după transferul de la FC Barcelona (vezi detalii AICI), Neymar s-a bucurat mult pentru transferul compatriotului său...
14.08.2017 | 14:40
OFICIAL Primul transfer al Barcei Reactia lui Neymar de la Paris
ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 17:50 / După ce a marcat duminică seară primul gol pentru PSG, după transferul de la FC Barcelona (vezi detalii AICI), Neymar s-a bucurat mult pentru transferul compatriotului său Paulinho, de la echipa chineză Guanghzou Evergrande la FC Barcelona. Cei doi se cunosc bine din perioada când jucau în Brazilia, Neymar la Santos şi Paulinho la Corinthians. “Fratele meu, îţi doresc tot succesul din lume. Sper că vei fi la fel de fericit acolo pe cât am fost eu“. A scris Neymar pe contul său de Instagram.

Barcelona a facut primul transfer oficial dupa rusinea cu Real Madrid!

Brazilianul Paulinho a fost transferat de Barcelona pentru 40.000.000 de euro, catalanii anunţând tranzacţia printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului. Mijlcaşul a evoluat între 2013 şi 2015 pentru Tottenham, iar ultima echipa pentru care a jucat a fost Guangzhou Evergrande, din campionatul Chinei.

ADVERTISEMENT

”Barcelona şi Guangzhou Evergrande au ajuns la un acord pentru transferul lui Paulinho, pentru 40 de milioane de euro. Clauza de reziliere a contractului e fixată la 120 de milioane de euro. Paulinho va efectua vizita medicală joi şi atunci va şi semna contractul, urmând să fie prezentat în aceeaşi zi”, se arată pe site-ul Barcelonei.

paulinho

“Bine ai venit la Barcelona. Îţi doresc mult noroc în această nouă etapă a vieţii tale. Sunt sigur că ai făcut o alegere bună. Dumnezeu să te binecuvânteze”, fusese şi mesajul prin care Rivaldo anunţa mutarea încă din această dimineaţă.

ADVERTISEMENT

41 de meciuri şi 9 goluri are Paulinho la naţionala Braziliei, pentru care a debutat în 2011 şi alături de care a participat la Cupa Mondială din 2014.

6 trofee a câştigat Paulinho alături de Guangzhou Evergrande: Liga Campionilor Asiei (2015), două titluri de campion în China (2015, 2016), Cupa Chinei (2016) şi două Supercupe ale Chinei (2016, 2017).

ADVERTISEMENT
Tags: