Barca taie primul cap! E socotit vinovatul principal

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
14/04/2018, 15:07
Barca taie primul cap! E socotit vinovatul principal GALERIE FOTO

Eliminarea din Champions League de către Roma, care a întors incredibil rezultatul din tur, a început să îşi arate urmările la FC Barcelona. Catalanii considerau că se află în cel mai bun moment şi aveau mari aşteptări de la acest sezon de Champions League. Această ieşire prematură este clar că va duce la măsuri dure în cadrul clubului şi al lotului la vară.

Primul nume care va fi sacrificat este al directorului sportiv Roberto Fernandez, cel care este considerat factotum în club pe probleme de transfer. Deocamdată nu i s-a imputat la Ernesto Valverde, antrenorul echipei, dar sunt deja multe voci care susţin că va pleca la final de campionat.

Barcelona a găsit vinovatul într-un birou al clubului

Lui Fernandez i se reproşează că nu a avut nici un habar despre modul în care poate pleca Neymar, pe baza clauzei eliberare, dar şi că a avut o politică de transferuri aproape catastrofală, după despărţirea de câţiva jucători emblematici în 2015. Jucătorii aduşi de Fernandez, cu excepţia lui Samuel Umtiti, care şi el e în scădere de formă, au fost toţi mişcări greşite, în frunte cu portughezul Andre Gomes.

Tot Fernandez este tras la răspundere pentru că a insistat mult pentru aducerea francezului Ousmane Dembele, care abia în ultimele săptămâni a putut juca mai mult, fiind victima a două accidentări serioase. Şi ceea ce a arătat acum nu justifică suma de 120 de milioane de euro.

 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×