ADVERTISEMENT
Fotbal international

Barcelona a încercat să-l transfer pe Andres Iniesta în pauza de iarnă! Vissel Kobe a refuzat orice fel de negociere

Autor: Traian Terzian | 09.02.2020 | 15:00
Barcelona a încercat să-l transfer pe Andres Iniesta în pauza de iarnă! Vissel Kobe a refuzat orice fel de negociere
Oficialii clubului FC Barcelona au încercat să-l transfer pe Andres Iniesta în pauza de iarnă

Oficialii clubului FC Barcelona au încercat să-l transfer pe Andres Iniesta în pauza de iarnă, în ciuda faptului că fostul star de pe Camp Nou va împlini 36 de ani în această primăvară.

ADVERTISEMENT

Barcelona a încercat să-l transfer pe Andres Iniesta în pauza de iarnă

Conform cotidianului catalan Sport, conducătorii FC Barcelona l-a contactat pe Andres Iniesta în vederea unui transfer în perioada de mercato din această iarnă, dar s-au lovit de refuzul japonezilor de la Vissel Kobe.

În încercarea de a-și recăpăta stilul de joc de acum câțiva ani, Barcelona a încercat să-l împrumute până la finalul sezonului pe Andres Iniesta, dar acest lucru este imposibil deoarece căpitanul lui Vissel Kobe mai are doi ani de contract cu japonezii.

Iniesta va juca în Liga Campionilor Asiei

Vissel Kobe a câștigat în sezonul recent încheiat Cupa Japoniei și a obținut dreptul de a evolua în faza grupelor Ligii Campionilor Asiei, al cărei meciuri vor începe să se joace de luni, 10 februarie.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, viitorul lui Andres Iniesta, pentru cel puțin următorii doi ani, este legat de formația japoneză. De altfel, fostul star al Barcelonei a anunțat că la finalul contractului cu Vissel Kobe va decide dacă va mai continua să joace sau se va dedica meseriei de antrenor.

Iniesta, al doilea trofeu în Japonia

Noul antrenor al Barcelonei, Quique Setien, a glumit la conferința de presă în care a fost prezentat că i-ar plăcea să poată să-l repatrieze pe Andres Iniesta. Spe pare că gluma nevinovată de atunci avea și un sâmbure de adevăr.

Andres Iniesta a câștigat un nou trofeu în Japonia, pentru Vissel Kobe. Spaniolul a cucerit Supercupa, acesta fiind al doilea trofeu de când s-a transferat în Japonia, la Vissel Kobe. Primul trofeu l-a cucerit chiar în prima zi din 2020, după ce Kobe s-a impus cu 2-0 în fața lui Kashima, în finala Cupei Împăratului.

ADVERTISEMENT

Dramatism total în Supercupa Japoniei

Vissel Kobe a învins Yokohama Marinos în Supercupa Japoniei într-un meci cu adevărat dramatic, mai ales că la loviturile de departajare jucătorii celor două formații au ratat nouă lovituri consecutive.

În noua ediție a Ligii Campionilor Asiei, Vissel Kobe va face parte din Grupa G, alăturii de Guangzhou Evergrande din China, Johor Darul Ta’zim din Malaysia și Suwon Bluewings din Coreea de Sud.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!