ADVERTISEMENT
Fotbal international

Barcelona a primit o ofertă de 65 de milioane de euro pentru Malcom din China

Autori: Claudiu Surmei, Sergiu Preda | 17.12.2018 | 10:39
Barcelona ar putea accepta oferta pentru Malcom din China

Barcelona a primit o ofertă de 65 de milioane de euro pentru Malcom din China. Brazilianul a ajuns în vară pe Camp Nou de la Bordeaux în schimbul sumei de 41 de milioane de euro și se simte fericit la Barcelona, însă chinezii îl tentează cu un contract uriaș, greu de refuzat. Catalanii analizează oferta.

ADVERTISEMENT

Publicația spaniolă AS anunță că Barcelona a primit o ofertă de 65 de milioane de euro de la mai multe cluburi de fotbal din China în schimbul lui Malcom. Mijlocașul ofensiv nu vrea să vorbească despre acest subiect și preferă să îi lase pe oficialii catalani să facă anunțul. Problema este că nici oficialii Barcelonei nu sunt prea vocali în ceea ce privește posibilul transfer al jucătorului de 21 de ani. Ar putea părea normal, în condițiile în care brazilianul a prins doar 296 de minute pe teren în acest sezon: 5 meciuri în Primera Division (97 de minute), 2 partide în Champions League (29 de minute, 1 gol) și 2 meciuri în Cupa Spaniei (170 de minute, 1 gol).

Barcelona ar putea accepta oferta pentru Malcom din China

Malcom a fost nevoit să se adapteze la jocul echipei, a avut concurență serioasă în atac și a fost accidentat o perioadă, situații care i-au redus progresul și l-au împiedicat să se integreze pe Camp Nou. În ciuda tuturor acestor aspecte, tehnicianul Ernesto Valverde e mulțumit de el. Îl consideră un jucător diferit, care poate ajuta echipa. Dar Malcom nu se va mulțumi la nesfârșit cu statutul de rezervă și ar putea fi tentat de o aventură în China, mai ales că asiaticii nu se uită la bani când își propun să aducă un jucător.

Afacerile dintre Barcelona și cluburile din China devin o obișnuință. În următoarele săptămâni, în conturile clubului catalan va intra o parte din cele 50 de milioane de euro din transferul lui Paulinho la Guangzhou Evergrande. Asta înseamnă că la finalul acestei tranzacții Barcelona va fi pe plus cu 10 milioane de euro, suma plătită pentru a-l cumpăra pe Paulinho în 2017 fiind de 40 de milioane. Dacă transferul lui Malcom în China se va confirma, gruparea blaugrana ar avea și în acest caz un plus de 25 de milioane în conturi.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!