Fotbal international

Barcelona a pus ochii pe un star de la Manchester City! Totul depinde de Griezmann

16.07.2020 | 17:42
Barcelona a pus ochii pe un star de la Manchester City Totul depinde de Griezmann
ADVERTISEMENT

Barcelona își dorește să facă un nou transfer după Miralem Pjanic și a pus ochii pe Bernardo Silva, mijlocașul lui Manchester City.

Bernardo Silva a ajuns pe „Etihad” în urmă cu trei ani de la AS Monaco și este unul dintre preferații lui Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Totul depinde de o eventuală plecare a lui Antoine Griezmann de pe „Camp Nou”.

Barcelona vrea un star de la Manchester City

Barcelona își dorește să-l aducă în această vară și pe Bernardo Silva de la Manchester City, dar totul depinde dacă Antoine Griezmann va fi vândut sau nu de catalani.

Barcelona va trebui să plătească o sumă destul de mare de transfer, în condițiile în care Bernardo Silva mai are contract cu „cetățenii” până în anul 2025.

ADVERTISEMENT
  • 80.000.000 de euro este cota de piață a lui Bernardo Silva, conform transfermarkt.com

Bernardo Silva, unul din preferații lui Guardiola

Încă de la bun început, Bernardo Silva a fost unul dintre preferații lui Pep Guardiola, tehnicianul spaniol fiind impresionat de calitățile tehnice ale mijlocașului portughez.

În actualul sezon de Premier League, Bernardo Silva a reușit să înscrie șase goluri și să ofere șapte pase decisive în 32 de meciuri.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Barcelona își dorește să scape de Antoine Griezmann care nu a dat randamentul cerut la formația „blaugrana” și care nu s-a adaptat prea bine în atac cu Lionel Messi și Luis Suarez.

Barcelona are șanse minime la titlu, rivalii de la Real Madrid având nevoie de doar o victorie cu Villarreal pentru a deveni campionii Spaniei, în ciuda faptului că Barcelona se afla pe primul loc înainte de reluarea La Liga.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, au apărut mai multe oferte pentru francez, printre cele mai tari echipe care și-l doresc sunt PSG și Inter Milano.

  • 25 de ani a împlinit Bernardo Silva pe 10 august
  • 43 de selecții și 6 goluri are Bernardo Silva în naționala Portugaliei
ADVERTISEMENT