Carousel hot news

Barcelona a încercat s-o dezmembreze pe Atletico! Catalanii au pus ochii pe doi grei

Barcelona a încercat în vară să o dezmembreze pe Atletico! Formaţia catalană şi-a dorit doi dintre cei mai importanţi jucători pe care îi are Diego Simeone la echipa din capitală, conform...
19.09.2017 | 21:21
Barcelona a încercat s-o dezmembreze pe Atletico! Catalanii au pus ochii pe doi grei
ADVERTISEMENT

Barcelona a încercat în vară să o dezmembreze pe Atletico! Formaţia catalană şi-a dorit doi dintre cei mai importanţi jucători pe care îi are Diego Simeone la echipa din capitală, conform anunţului făcut de TV “El Transistor”. Cu Neymar plecat la PSG, Saul Niguez şi Antoine Griezmann sunt cei doi jucători de la Atletico Madrid pentru care Barcelona a fost gata să ofere aproximativ 200 de milioane de euro.

Conform sursei citate, oficialii din capitală i-au transmis lui Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, că nu vor să stea la discuţii pentru un transfer al lui Griezmann, în cazul în care oferta nu se ridică la cel puţin 200 de milioane de euro, suma care este specificată în clauza de reziliera a jucătorului francez. Griezmann a fost adus în 2014 de la Real Sociedad pentru 30 de milioane de euro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Saul Niguez la pachet cu Antonie Griezmann pentru transferul la Barcelona

Vedeta franceză nu a fost singurul om dorit de Barcelona în această vară de la Atletico Madrid. Saul Niguez, proaspăt campion european cu Spania la sub de 21, a fost monitorizat de Barcelona, iar şefii catalanilor au fost la un pas de a plăti clauza de 80 de milioane de euro, înainte ca jucătorul lui Simeone să îşi prelungească contractul şi să aibă o nouă clauză de reziliere a contractului în valoare de 150 de milioane de euro, sumă care a pus capăt negocierilor.

ADVERTISEMENT

Saul Niguez şi Antonie Griezmann au fost titulari în primele partide din noul sezon pentru Atletico Madrid, francezul fiind şi autorul unicului gol marcat în partida câştigată în ultima etapă cu Malaga, 1-0. Atacantul echipei conduse de Simeone are cifre impresionante de la venirea în capitală. Griezmann a marcat 84 de goluri în 163 de partide oficiale pentru Atletico Madrid, într-o formaţie în care defensiva este pusă de multe ori pe primul plan.

141 de meciuri are Saul pentru Atletico Madrid la doar 22 de ani

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri