Barcelona a dat prima lovitură în mercato! Au transferat de la o rivală din Primera

Sorin Dumitrescu   
în La Liga
30/05/2018, 17:08
Barcelona a dat prima lovitură în mercato! Au transferat de la o rivală din Primera GALERIE FOTO

FC Barcelona a transferat de la FC Sevilla un fundaş francez. Clement Langlet are 22 de ani şi va semna un contract pe cinci ani cu echipa campioană a ultimului sezon în Primera Division. Anunţul oficial nu va fi însă făcut decât pe 1 iulie, din motive de bilanţ economic al clubului catalan.

Suma de transfer este de 35 de milioane euro şi interesant este că şefii Barcelonei au schimbat brusc strategia de mercato, pentru că toată lumea se aştepta ca atenţia să fie concentrată pe rezolvarea transferului lui Antoine Griezmann. Însă, dintr-o dată, Langlet a devenit mult mai important şi este posibil ca graba pentru rezolvarea venirii sale pe Nou Camp să ascundă un lucru mult mai important.

Barcelona a transferat un fundaş. Pleacă Umtiti?

Aceasta deoarece jucătorul Sevillei, care a avut un sezon excelent, joacă pe aceeaşi poziţie cu Pique şi Umitit, iar rezervă este columbianul Mina. Ori, aducerea unui compatriot cu Umtiti exact pe acelaşi post e cel puţin ciudată şi nu ar putea avea explicaţie decât dacă uriaşul Samuel nu se va mai regăsi din vară în lotul pregătit de Ernesto Valverde.

Barcelona a transferat de la Sevilla un fundaș francez. Până şi Messi a fost impresionat de calităţile lui. El a fost de acord cu venirea lui Langlet
Barcelona a transferat de la Sevilla un fundaș francez. Până şi Messi a fost impresionat de calităţile lui

Se ştie că Samuel Umitit şi conducerea Barcelonei se află într-un punct mort în privinţa tratativelor de reînnoire al contractului, datorită faptul că pretenţiile francezului, salariu dublu (el are acum 6 milioane) sunt considerate exagerate şi innaceptabile. Jose Mourinho îl aşteaptă cu braţele deschise în Premier League, gata să îi ofere şi cele 12 milioane cerute.

Închide ×