Cele mai citite

Barcelona a transferat un mijlocaş ofensiv de 18 ani! L-a adus din MLS

FC Barcelona are un sezon foarte bun în Primera Division, dar oficialii catalani se gândesc şi la viitor şi au transferat un mijlocaş ofensiv în vârstă de 18 ani.
26.01.2018 | 10:13
Barcelona a transferat un mijlocaş ofensiv de 18 ani! L-a adus din MLS

Fotbalistul canadian cu origini ivoriene Ballou Jean-Yves Tabla a efectuat vizita medicală şi a semnat cu formaţia de pe Camp Nou, urmând să evolueze însă pentru început la echipa a doua a Barcelonei.

”Sunt extrem de fericit că am ajuns la cel mai mare club din lume. Sunt sigur că voi avea multe de învăţat”, a declarat Ballou Jean-Yves Tabla după ce a semnat contractul pe trei ani cu drept de prelungire pentru încă doi.

Tabla va avea la Barcelona o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro

Noul jucător al Barcelonei vine de la echipa canadiană din MLS, Montreal Impact, şi va avea o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro, şi, în cazul în care Barcelona va dori să-l ţină pe Camp Nou şi după primii trei ani, acestă clauză va ajunge automat la 75 de milioane de euro.

Tabla este internaţional canadian U20 şi în actuala stagiune a jucat 21 de meciuri, 11 ca titular la Montreal Impact. În acest timp a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive, iar site-ul oficial al Barcelonei scrie despre el că este un jucător ”extrem de rapid”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri