Fotbal international

Barcelona a transferat un jucător în Premier League. Cu cine a bătut palma

10.06.2018 | 13:13
Barcelona l-a transferat pe Gerard Deulofeu la Watford

Gerard Deulofeu nu a ajuns la forma la care se așteptau oficialii de la Barcelona, astfel că jucătorul a fost transferat la o echipă din Premier League. Catalanii vor primi 13 milioane de euro în schimbul jucătorului.

Fotbalistului i s-a fixat inițiat un preț de transfer de 20 de milioane de euro, însă catalanii au fost dispuși să accepte mai puțin pentru că jucătorul mai are doar un an de contract și din iarnă poate fi abordat de orice echipă care dorește să își asigure serviciile lui. Astfel, Barcelona l-ar fi putut pierde gratis.

Gerard Deulofeu a fost considerat un jucător promițător, dar nu a ajuns niciodată la forma la care se așteptau cei de la Barcelona. A avut și ghinionul să se accidenteze de mai multe ori. Catalanii au sperat că dacă îl vor împrumuta la alte echipe, fotbalistul va avea șansa să joace mai mult și să îți revină. A ajuns la Milan și în cele din urmă la Watford.

Barcelona l-a transferat pe Gerard Deulofeu la Warford pentru 13 milioane de euro

Fotbalistul spaniol a impresionat la Watford, iar gruparea engleză l-a transferat pentru suma de 13 milioane de euro. În funcție de apariții și de performanțele jucătorului, Barcelona ar mai putea primi 2 milioane de euro.

2 goluri și 3 pase de gol a dat Gerard Deulofeu pentru Barcelona în 23 de partide

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri