Barca nu glumeşte! Îl vrea urgent pe Griezmann. Cum se poate realiza

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
25/03/2018, 12:43
Barca nu glumeşte! Îl vrea urgent pe Griezmann. Cum se poate realiza

După ce Barcelona  l-a cumpărat în iarnă pe brazilianul Philippe Coutinho de la Liverpool pentru 162 milioane de euro, multă lume a crezut că discuţiile dintre catalani şi Atletico Madrid pentru atacantul Antoine Griezmann nu vor mai continua. Asta pentru că un atac Messi-Suarez – Coutinho – Dembele, francezul dând semnale tot mai serioase că are calitate şi că a început să se integreze în jocul echipei pare a fi arhisuficient.

Însă, surpriză! Barcelona nici gând să renunţe la vedeta lui Atleticp! Ba, dimpotrivă, conducerea clubului vrea să accelereze la maxim toate detaliile afacerii, asta şi pentru că jucătorul a cerut să cunoască exact situaţia lui până va pleca în Rusia, la Mondial, cu naţionala Franţei.

Cum rezolvă catalanii problema salariului

Sigur, până la startul perioadei de mercato din vară nu se poate desfăşura oficial nici un transfer. Deci nu va putea fi nici un anunţ oficial din partea vreuneia din părţi. Însă totul are portiţe prin care se poate pătrunde şi rezolva problema în binele tuturor. Clauza de eliberare a lui Griezmann este fix 100 de milioane euro. Dar catalanii au propus lui Atletico să le plătească mai mult, exact ca la un transfer, pentru ca toată lumea să fie mulţumită. Singura condiţie, plata să fie efectuată în două tranşe, nu totul odată. Cele două echipe se înţeleg, contractul rămâne depozitat la Ligă şi se activează cu prima zi oficială de mercato

Şi detaliile înţelegerii cu Griezmann au fost gândite în detaliu. Barca are un plafon salarial pe care nu vrea să-l strice. Şi atunci l-a anunţat pe Griezmann că îi va da un salariu mai mic, compensând cu bonusuri substanţiale, mult mai mari decât cele altor jucători.

Închide ×