Fotbal international

Barcelona, start cu dreptul în noul sezon! Messi a bifat o nouă bornă istorică pentru catalani. Video

19.08.2018 | 00:03
Barcelona start cu dreptul in noul sezon Messi a bifat o noua borna istorica pentru catalani Video

Barcelona s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la Alaves, într-o partidă în care oaspeţii au menţinut tabela intactă preţ de 60 de minute. Leo Messi a deschis scorul cu o lovitură liberă superbă şi a înscris astfel golul 6.000 al Barcelonei în campionatul intern. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 01:04/ Leo Messi a reuşit un nou gol  la ultima fază a meciului şi a stabilit scorul final, Barcelona – Alaves 3-0. Trupa lui Ernesto Valverde ocupă primul loc în clasament cel puţin până la meciurile de duminică.


UPDATE, ora 00:56/ Philippe Coutinho  a driblat elegant doi adversari în minutul 83 al disputei şi a majorat avantajul celor de la Barcelona în urma unui şut superb.


UPDATE, ora 00:50/ Brazilianul Arthur a intrat pe teren în minutul 77  în locul lui Ousmane Dembele şi este primul jucător achiziţionat în această vară care debutează în LaLiga.


UPDATE, ora 00:37/ Leo Messi a deschis scorul în partida disputată pe Camp Nou împotriva celor de la Alaves. Starul catalanilor a înscris cu o lovitură liberă trimisă pe sub zid, fiind golul care marchează borna celor 6.000 de reuşite ale Barcelonei în LaLiga.


UPDATE, ora 00:03 / Doar 0-0 la pauză în meciul Barcelona – Alaves. Catalanii au dominat jocul, dar singura mare ocazie a fost bara lui Leo Messi din lovitură liberă.


UPDATE, ora 23:17 / A început meciul de pe Camp Nou.


UPDATE, ora 22:39 / S-au anunțat echipele de start.

FC Barcelona: Ter Stegen – Semedo, Pique, Umtiti, Jordi Alba – Rakitic, Busquets, Sergi Roberto – Messi, L. Suarez, Dembele.

Alaves: Pacheco – Martin, Maripan, Laguardia, Duarte – Manu, Wakaso, Torres, Jony, Ibai – Ruben Sobrino.


Telespectatorii din România vor avea șansa de a vedea din nou pe micile ecrane pentru următorii trei ani marile vedete ale Barcelonei, Lionel Messi, Luis Suarez, Philippe Coutinho, dar și pe noii veniți Clement Lenglet, Malcom, Arthur sau Arturo Vidal. Și asta, deoarece Digi Sport și Telekom Sport au achiziționat în ultimul moment drepturile de televizare.

Barcelona – Alaves Live Video pe Digi Sport 3 și Telekom Sport 2

FC Barcelona și-a început perfect sezonul reușind să cucerească Supercupa Spaniei, iar telespectatorii Digi Sport și Telekom Sport vor putea vedea live prestația catalanilor în prima etapă din La Liga. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci.

Campioana sezonului precedent din La Liga, FC Barcelona, debutează în noua ediție pe teren propriu cu formația Deportivo Alaves
Campioana sezonului precedent din La Liga, FC Barcelona, debutează în noua ediție pe teren propriu cu formația Deportivo Alaves

Atacantul uruguayan al catalanilor, Luis Suarez, va juca meciul cu numărul 200 în tricoul Barcelonei. De remarcat faptul că sud-americanul a jucat partida cu numărul 100 tot împotriva celor de la Deportivo Alaves. Deși sezonul trecut au fost aproape de retrogradarea în liga secundă, încheind pe locul 14, bascii sunt ultima echipă care s-a impus pe Camp Nou în La Liga, scor 2-1 în septembrie 2016.

Echipele probabile Barcelona – Alaves. Ce probleme are Valverde

Antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde, nu-i va avea la dispoziție pe Denis Suarez, Carles Alena și Sergi Samper, cu toții accidentați, iar fundașul central Samuel Umtiti este în urmă cu pregătirea, după ce a avut parte de o perioadă mai lungă de vacanță după ce a câștigat titlul mondial cu naționala Franței. Primul 11 al catalanilor ar putea arăta astfel: Ter Stegen – Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Albga – Rakitic, Busquets, Coutinho – Messi, L. Saurez, Dembele.

De partea cealaltă, tehnicianul Abelardo nu se va putea baza pe Tomas Pina și Rodrigo Ely, accidentați, și pe suspendatul Adrian Dieguez. Formula de start a oaspeților ar putea arăta astfel: Pacheco – Duarte, Laguardia, Navarro, Aguirregabiria – Gomez, Wakaso, Garcia, Jony – Guidetti, Sobrino.

Barcelona – Alaves, etapa 1 La Liga – cote și ponturi la pariuri

FC barcelona pornește ca mare favorită în duelul cu Deportivo Alaves din prima etapă din La Liga. Și asta se poiate vedea cu ochiul liber din cotele de la pariuri. O victorie a catalanilor are o cotă de doar 1,10, egalaul este cotat la 9,50, iar o surpriză produsă de basci pe Camp Nou este văzută la 26,00. Un succes al trupei lui Ernesto Valverde fără a primit gol a primit o cotă 1,65. O primă repriză cu ”peste 1,5 goluri” are o cotă de 1,80, iar un meci cu 2-3 goluri este cotat la 2,45. În schimb, cine va miza pe un rezultat de 0-0 va primi o cotă de 35,00.