Sport

Barcelona – Atletico Madrid 4-2. Gol fabulos marcat de Jordi Alba. Barça urcă pe locul 4, de UEFA Champions League. Video

FANATIK vă oferă detalii despre meciul Barcelona – Atletico Madrid, care are loc duminică, 6 februarie, de la ora 17:15, în etapa a 23-a din La Liga, un meci cu un impact în lupta pentru locurile de Champions League.
06.02.2022 | 19:10
Barcelona  Atletico Madrid 42 Gol fabulos marcat de Jordi Alba Barca urca pe locul 4 de UEFA Champions League Video
ADVERTISEMENT
06-02-2022
14:57

Barcelona – Atletico Madrid 4-2 (Jordi Alba 10, Gavi 21, Araujo 43, Alves 49 / Carrasco 8, Suarez 58)

Vezi aici cele mai importante faze.

FINAL: Barcelona – Atletico Madrid 4-2 (Jordi Alba 10, Gavi 21, Araujo 43, Alves 49 / Carrasco 8, Suarez 58). Echipa catalană urcă pe locul 4, de UEFA Champions League.

Min. 69: Dani Alves este eliminat direct, după un fault dur la Carrasco, într-un moment în care jocul fusese oprit.

Min. 61: Aubameyang debutează la Barcelona, intrând în locul lui Traore.

Min. 58: GOOOL Atletico! Luis Suarez reia cu capul de la 4-5 metri.

Min. 49: GOOOL Barcelona! Dani Alves înscrie cu un șut puternic, pe jos, de la 15 m.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 43: GOOOL Barcelona! Araujo reia din apropiere în plasă, după o fază prelungită de atac a gazdelor, la care mingea a lovit și transversala.

Min. 37: Savic reia cu capul din 6 m, puțin pe lângă poarta lui ter Stegen.

Min. 21: GOOOL Barcelona! Gavi reia cu capul, din 6 metri, după o fază creată de Traore.

Min. 20: Felix șutează puternic din afara careului, dar mingea trece pe lângă poarta gazdelor.

Min. 10: GOOOL Barcelona! Jordi Alba egalează cu un șut din voleu, la colțul lung, mingea lovind bara înainte să intre în plasă.

Min. 8: GOOOL Atletico! Carrasco deschide scorul cu o reluare, pe jos, lângă bară.

Min. 5: Prima ocazie a meciului aparține Barcelonei, dar Torres trage pe lângă poartă de la 17 m.

Min. 1: A început meciul. Atletico a avut lovitura de începere.

Barcelona: Marc-Andre ter Stegen – Dani Alves, Araujo, Pique, Alba – F. de Jong, Busquets, Pedri – Gavi, Torres, Traore. Rezerve: Neto – Dest, Puig, Dembele, Braithwaite, Gonzalez, L. de Jong, Mingueza, Aubameyang, Jutgla, Ezzalzouli, Tenas. Antrenor: Xavi Hernandez.

Atletico Madrid: Oblak – Vrsaljko, Gimenez, Savic, Hermoso – Carrasco, Koke, De Paul, Lemar – Felix, Suarez. Rezerve: Lecomte – Reinildo, Herrera, Cunha, Lodi, Felipe, Wass, Correa. Antrenor: Diego Simeone

Meciul Barcelona – Atletico Madrid are loc duminică, 6 februarie, cu începere de la ora 17:15, în cadrul etapei a 23-a din La Liga Santander şi este evenimentul principal din fotbalul spaniol în acest weekend, deoarece are implicaţii în lupta pentru ocuparea unui loc de UEFA Champions League.

Înaintea rundei, Atletico Madrid, campioana en-titre, se află pe locul 4, cu 36 de puncte, iar Barcelona este pe 5, cu 35 p, ambele având câte 21 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul Barcelona – Atletico Madrid

Confruntarea Barcelona – Atletico Madrid se desfăşoară pe stadionul Camp Nou. Interesul în oraş este imens, mai ales că se va putea disputa de sută la sută din capacitate, conform noilor decizii ale autorităţilor din Catalonia. Accesul va fi permis cu abonamentele pentru sezonul actual.

Cine transmite partida Barcelona – Atletico Madrid

Meciul dintre Barcelona și Atletico Madrid se joacă duminică, 6 februarie, de la ora 17:15, pe stadionul Camp Nou în etapa a 23-a din La Liga şi este transmis în direct pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Partida mai poate urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Acest meci extrem de important a fost încredinţat pentru a fi condus arbitrului Jesus Gil.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Barcelona – Atletico Madrid

Barcelona a făcut achiziţii importante în această iarnă, aducând din Premier League doi superatacanţi, Pierre Aubameyang de la Arsenal şi Adama Traore, iar ultimul este titular.

Multe absenţe sunt în atac, Ansu Fati şi Depay, cele mai importante, dar şi apărare: Sergi Roberto, Eric Garcia, Lenglet şi Umtiti. În schimb, ar putea juca Dembele, care este rezervă în acest meci.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, antrenorul Diego Simeone nu se va putea baza pe trei jucători cheie, Antoine Griezmann, Geoffrey Kondogbia și Marcos Llorente, deoarece niciunul nu a fost recuperat după accidentările mai vechi.

Cote la pariuri la jocul Barcelona – Atletico Madrid

Pentru bookmakeri, Barcelona este favorită în acest derby, cu o cotă de 2,41 la victorie. Dacă oaspeții vor răsturna aceste calcule, cota lor va fi una pe măsură, 3,37.

ADVERTISEMENT