Barça, boom financiar! Sponsor pentru echipamentul de antrenament. Câţi bani primesc catalanii în trei ani

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
08/02/2018, 08:52
Barça, boom financiar! Sponsor pentru echipamentul de antrenament. Câţi bani primesc catalanii în trei ani

Barcelona atrage din ce în ce mai mulţi sponsori, iar catalanii sunt aproape de a mai da o lovitură. Formaţia care ocupă primul loc în La Liga va avea un sponsor pentru echipamentele de antrenament.

Presa din Spania a anunţat că Barcelona şi Beko au ajuns la un acord prin care logo-ul firmei din Turcia va apărea pe tricourile catalanilor la antrenamente. Echipa antrenată de Ernesto Valverde va primi 19 milioane de euro pe sezon timp de trei ani.

Câţi bani va obţine Barcelona în trei ani

Acordul urmează să fie prezentat în cursul săptămânii viitoare, iar Beko va deveni al treilea sponsor al clubului, după Rakuten şi Nike. La finalul contractului, Barcelona va încasa aproape 57 de milioane de euro.

Viitorul sponsor al celor de la Barcelona a avut, în trecut, legături şi cu un nume important din fotbalul românesc. În 2003, Mircea Lucescu, pe atunci antrenor la Beşiktaş, a semna un parteneriat cu Beko, devenind imaginea companiei în România. 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.