Barcelona, campioana banilor în actualul sezon din Liga Campionilor! Suma astronomică intrată în conturile catalanilor

Razvan Nicolae   
in FC Barcelona
14/03/2019, 00:34
Barcelona, campioana banilor în actualul sezon din Liga Campionilor! Suma astronomică intrată în conturile catalanilor GALERIE FOTO
Barcelona, campioana banilor în actualul sezon din Liga Campionilor

Barcelona este campioana banilor în actualul sezon din Liga Campionilor după ce formaţia antrenată de Ernesto Valverde s-a calificat în sferturile de finală. Catalanii vor primi 10,5 milioane de euro pentru accederea între cele mai bune opt echipe ale continentului.

Barcelona, campioana banilor în actualul sezon din Liga Campionilor. Ce sumă a intrat în conturi

Barcelona este campioana banilor în actualul sezon din Liga Campionilor, iar catalanii se pot lăuda cu un profit de 82.198.000 de euro. Suma vine de la UEFA pentru prestaţia din actuala stagiune, una în care echipa antrenată de Ernesto Valverde a câştigat cinci meciuri şi a remizat în alte trei.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Pe locul doi, în topul banilor, vine surpriza FC Porto. Portughezii au obţinut până în prezent 78.458.000 de euro, podiumul fiind încheiat de Juventus, cu 75.966.000 de euro. La mică distanţă de campioana Italiei se află Manchester City, cu 75.274.000 de euro.

Barcelona, campioana banilor în actualul sezon din Liga Campionilor. Ce sumă a intrat în conturile catalanilor
Barcelona, campioana banilor în actualul sezon din Liga Campionilor. Ce sumă a intrat în conturile catalanilor

Câţi bani a câştigat Barcelona în sezonul trecut din Liga Campionilor

În sezonul trecut, Barcelona a fost eliminată de AS Roma în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar catalanii au obţinut 57.439.000 de euro. De această dată, echipa antrenată de Ernesto Valverde se poate apropia de suta de milioane de euro.

Dacă se va califica în semifinalele Ligii Campionilor, Barcelona va mai câştiga minimum 12 milioane de euro, fără să fie luaţi în calcul banii pe care i-ar primi de la UEFA în cazul unei duble victorii. În aceste condiţii, catalanii ar urma să primeacă încă 5,4 milioane de euro.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×