Barcelona caută ATACANT! 7 ţinte pentru postul de “număr 9”

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
27/07/2016, 15:31
Barcelona caută ATACANT! 7 ţinte pentru postul de “număr 9”

Barcelona şi-a betonat defensiva, însă e în căutarea unui atacant. Deşi au avut mai multe negocieri, catalanii nu au găsit încă un “număr 9” care să asigure concurenţa tripletei: Messi, Suarez, Neymar.

Mundo Deportivo scrie că pe lista Barcelonei sînt 7 nume din care oficialii clubului catalan vor încerca să transfere măcar unul.

Motivul pentru care atacanţii au refuzat pînă acum Barcelona e concurenţa acerbă pentru un post de titular. Indiferent de cine va veni la Barca e practic imposibil să se bată pentru un post de titular cu Messi, Suarez şi Neymar.

Cele 7 ţinte al Barcei sînt: Lucas Perez de la Deportivo, Mario Gomez, Lacazette de la Lyon, Soriano de la Salzburg, Gabriel Jesus de la Palmeiras şi Kevin Gameiro de la Sevilla.

1323


Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×