Fotbal international

Barcelona, coșmarul lui Thibaut Courtois! Vezi câte goluri a luat belgianul de la catalani până acum!

28.10.2018 | 11:46
Barcelona cosmarul lui Thibaut Courtois Vezi cate goluri a luat belgianul de la catalani pana acum

Thibaut Courtois a fost mitraliat pe unde a fost prins de Barcelona. Belgianul nu va avea un meci ușor pe Nou Camp în El Clasico. Chiar dacă a jucat 4 ani în tricoul lui Chelsea, actualul portar al lui Real Madrid a luat 20 de goluri de la Barcelona. Și asta fără ca el să joace vreun El Clasico. Cum a fost posibil? Ei bine în cei 3 ani la Atletico Madrid, dar și în tricoul londonezilor, la întâlnirile din cupele europene, Thibaut Coutois a încasat 20 de goluri.

Au fost doar 12 meciuri, dar belgianul are o medie de coșmar, 1,7 goluri încasate pe meci. Din cele 12 partide în care a avut în față Barcelona, Thibaut Courtois a scăpat fără să primească gol doar de 3 ori. Dealtfel de câte ori a dat peste catalani, belgianul a avut rezultate negative. Cu o singură excepție, pe 9 aprilie 2014, Atletico Madrid câștiga cu 1-0 și o elimina în sferturile de finală a Ligii Campionilor pe Barcelona.

Thibaut Courtois a fost bătut și sezonul trecut de Barcelona. Chelsea a fost eliminată în optimile Ligii Campionilor

Thibaut Courtois n-a reușit mai mult nici sezonul trecut. Belgianul aflat în poarta lui Chelsea a luat 4 goluri în duelul direct din optimile Ligii Campionilor. După 1-1 pe Stamford Bridge, Courtois a pierdut returul de pe Nou Camp. A fost 3-0 pentru Barcelona, la care Lionel Messi a marcat o dublă. Singura veste bună pentru portarul belgian e că argentinianul va lipsi în El Clasico de duminică, de la ora 17:15.

În acest sezon Thibaut Courtois a apărat în 7 partide de campionat și a primit 8 goluri. Belgianul a reușit 19 parade, dar cu toate astea Real Madrid ocupă un rușinos loc 7 în clasament. Thibaut Courtois s-a transferat în vară de la Chelsea la Real Madrid pentru 31,5 milioane de lire sterline.

  • 67 de selecții în naționala Belgiei are Thibaut Courtois, la doar 26 de ani