Barcelona dă un titular la Arsenal! Ce jucător va lua la schimb din Anglia

FC Barcelona continuă să caute variante pentru postul de fundaş dreapta, post pe care Ernesto Valverde îl consideră deficitar. Prima ţintă este Hector Bellerin, fost jucător al catalanilor, actualmente la FC Barcelona. Doar că Arsene Wenger se ţine tare la negocieri, iar oficialii spanioli nu ar vrea să prea mult din fondurile de transferuri, care sunt destinate pentru Marco Verratti, de la PSG.

Astfel, catalanii i-au propus lui Wenger un schimb care are şanse mari să se realizeze. Barcelona este gata să-l cedeze la Arsenal pe Rafinha, fotbalist pe care tehnicianul francez îl apreciază, mai ales după evoluţiile bune din sezonul precedent. Rămâne de văzut doar dacă Wenger va cere şi o sumă de bani pentru a accepta mutarea.

Ambii jucători ar fi de acord cu mutarea. Rafinha se teme că nu va primi minute din partea lui Valverde, în timp ce Bellerin l-a anunţat deja pe Wenger că vrea să revină la clubul care l-a crescut. În sezonul recent încheiat, Rafinha a jucat 28 de partide pentru Barca, în toate competiţiile, şi a dat 7 goluri.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933